MV Putprojekt d.o.o. Beograd


Mikro preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
MV PUTPROJEKT DOO PREDUZEĆE ZA PROJEKTOVANJE,TRGOVINU I USLUGE ZEMUN-BATAJNICA
ADRESA
Stanka Tišme 46, 11273 Zemun - Batajnica
Odgovorno lice
Ljiljana Dragićević-Vidaković, dipl.ecc.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
Preduzeće MV PUTPROJEKT je osnovano je 2005. godine i bavi se izradom dokumentacije iz oblasti projektovanja saobraćajnica.

Kvalifikacionu strukturu firme čine tri diplomirana građevinska inženjera (licence 312, 315) i jedan diplomirani ekonomista.

Preduzeće poseduje licencu P131G2, koju je izdalo Ministarstvo životne sredine i prostornog planiranja Republike Srbije. Licenca pokriva projekte saobraćajnica za državne puteve prvog i drugog reda, putne objekte i saobraćajne priključke na ove puteve i granične prelaze.

Svoje prisustvo na tržištu firma bazira na dugogodišnjem projektantskom iskustvu u izradi raznih projekata saobraćajnica u zemlji i regionu.

U procesu projektovanja koristi se licencirani softver za projektovanje saobraćajnica (AutoCAD Civil 3D, Gavran Civil Modeller, AutoTURN).

MV PUTPROJEKT kao mala projektantska firma za projektovanje saobraćajnica trudi se da na prepoznatljiv način, kroz kvalitetne usluge i na zadovoljstvo naručioca, održi stečene pozicije na tržištu. U tom cilju firma poslednjih nekoliko godina svoju ulogu bazira na liderstvu u zajedničkom nastupu sa drugim referentnim firmama specijalizovanim za prateće projektne discipline iz oblasti putnog inženjerstva.

Isto tako, MV PUTPROJEKT kontinuirano održava uspešnu saradnju sa renomiranim firmama na izradi velikih infrastrukturnih projekata u zemlji i regionu gde svojim specifičnim profesionalnim angažovanjem kroz konsultantske usluge učestvuje u kreiranju i optimizaciji projektantskih rešenja.

Vesti