Fond Ana i Vlade Divac Beograd


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Fond Ana i Vlade Divac Beograd
ADRESA
Vojvode Stepe 742, 11000 Beograd
Odgovorno lice
Snezana Divac

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Isporučioci
Ličnosti
Filantropija
Opis delatnosti
Fond Ana i Vlade Divac cilj da omoguci i pomaze raseljenim i izbeglim osobama iz kolektivnih centara bez obzira na njihovu nacionalnu rasnu versku politicku ili bilo koju pripadnost i opredeljenje da u Srbiji ostvare prava na sopstveni domda vrate i osnaze samopouzdanje i licno dostojanstvo.

Pokreće ga najpoznatiji Srbin današnjice Vlade Divac. Naime proslavljeni košarkaš ima želju da se i zvanično oprosti od aktivnog igranja košarke i da pritom kao mnogo puta do sada spoji lični događaj sa društveno korisnim i pokrene veliku humanitarnu akciju.
Uz prisustvo velikih NBA zvezda stranih i domaćih muzičkih izvođača dodatni cilj događaja je i upotreba globalnog uticaja imena DIVAC u cilju pozitivne promocije Srbije.

Projekat MOŽEŠ I TI je humanitarnog i edukativnog karaktera.Cilj Vlada Divca je da sakupi što više sredstava u humanitarne svrhe ali i da pošalje snažnu poruku da necije malo nekima je mnogo. Da svaka pomoc je pomoc i da svako moze da ucestvuje.

Projekat MOŽEŠ I TI već u začetku je od globalnog značaja imajući u vidu da se realizuje u partnerstvu sa i Visokim Komeserjatom Ujedinjenih NacijaUNHCR-om i Komesarijatom za izbeglice Srbije. Humanitarni cilj projekta je pomoć izbeglim i raseljenim licima u Srbiji kao zemlji sa najviše izbeglih raseljenih lica u Evropi da se stambeno zbrinu.

Vesti