Millennium Team d.o.o. Beograd


Veliko preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
DRUŠTVO ZA INŽENJERING, PROIZVODNJU I USLUGE MILLENNIUM TEAM DOO BEOGRAD
ADRESA
Žanke Stokić 39, 11040 Beograd
Odgovorno lice
Stojan Vujko

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Pobede na tenderima
Finansije
Filantropija
Galerije
Referenc lista
Saopštenja
Opis delatnosti
Kompanija Millennium Team je regionalni lider u oblasti gradjevinske infrastrukture. Razvijajući se u kontinuitetu od 2003. godine, kompanija realizuje kompleksne i zahtevne projekte, implementirajući pouzdanu, bezbednu i blagovremenu izgradnju, uz primenu najsavremenijih tehnoloških rešenja i mehanizacije sa minimalnim uticajem na životnu sredinu.

Naša misija je da budemo pouzdan partner u ostvarivanju infrastrukturnih i građevinskih projekata razvojem dodatne vrednosti za partnere i buduće korisnike, postavljanjem najviših standarda u industriji i primenom dugogodišnjeg iskustva u pružanju inovativnih rešenja u ovoj oblasti poslovanja.

Naši zaposleni, organizovani u stručne timove, pokretači su i realizatori inovativnih projekata negujući vrednosti našeg poslovanja među kojima su: integritet, odgovornost, agilnost, zelena gradnja i solidarnost. Takvim pristupom obezbeđujemo konstantan kvalitet, kontinuirani razvoj i rast.

Kompanija Millennium Team poseduje sertifikate koji obezbeđuju sigurnost i usklađenost poslovanja sa svim lokalnim i regionalnim reglulativama.

Vesti