Delta City 67 d.o.o. Beograd


Srednje preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PREDUZEĆE DELTA CITY 67 DOO BEOGRAD
ADRESA
Miletnija Popovića 7B, 11070 Beograd
Odgovorno lice
Zorana Lazarević
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Finansije
Ličnosti
Filantropija
Opis delatnosti
Delta City se bavi razvojem, upravljanjem i održavanjem tržnih centara u skladu sa internacionalnim zahtevima. Postavlja nove standarde i promoviše potpuno novu kulturu kupovanja.

Kao pravi „grad u malom” Delta City tržni centar predstavlja uspešnu kombinaciju raznovrsnih maloprodajnih objekata i zabavnih sadržaja u kojima čitava porodica može da uživa ceo dan.

Delta City tržni centar sadrži supermarket, raznovrsne prodavnice modnog, sportskog i dekorativnog sadržaja poznatih domaćih i svetskih proizvođača, kao i banku, poštu i druge usluge. U ponudi su i multipleks bioskop, kuglana, igraonice za decu i fitnes centar, raznovrsni tematski restorani i atraktivni kafići. Delta City tržni centar je koncipiran tako da je svakom nivou moguće direktno pristupiti iz višeetažne garaže. Obezbeđena je brza vertikalna komunikacija unutar objekta uz pomoć velikog broja eskalatora, što pruža izuzetan komfor. Moderan dizajn i prijatna atmosfera doprinose potpunom užitku budućih posetilaca.

Delta City tržni centar je prvi pravi tržni centar, novi koncept koji nudi sve sadržaje kao najmoderniji svetski centri, neuporedivo bogatiji i raznovrsniji od svega što je do sada viđeno kod nas.

Obezbeđene su tri lokacije u Beogradu i jedna u Podgorici, a planira se i regionalno širenje Delta City tržnih centara.

Vesti