mStart doo Zagreb


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
mStart doo Zagreb
ADRESA
Slavonska avenija 11a, Zagreb, Zagreb
Odgovorno lice
Mate Krpan

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Opis delatnosti
Tvrtka mStart nastala je konsolidacijom IT resursa u Koncernu 2010. godine s ciljem optimiranja ulaganja u tehnologiju u Agrokor koncernu, kao i pružanju usluga na tržištu.

Tvrtka danas zapošljava preko 130 zaposlenika od kojih preko 85% ima visoku stručnu naobrazbu. 2013. godine, tvrtka je uprihodila približno 130 milijuna kuna.

Certificirani SAP Competence Centar, Formiran ORCC
Izgrađen vlastiti data centar po najvišim standardima sigurnosti i pouzdanosti Nezavisni od SW/HW vendora, a s odličnim poznavanjem procesa i tehnologija, u jedinstvenoj poziciji da skupa s korisnikom možemo analizirati i predložiti optimalno rješenje. 85% zaposlenika ima visoku stručnu spremu.
Kroz realizaciju značajnih ulaganja u tehnologiju i procese korištenjem najboljih svjetskih rješenja, razvijen je snažan tim s puno poslovnih i tehnoloških znanja i praktičnih iskustava.

Reference u informatizaciji i optimizaciji procesa u poljoprivredi, proizvodnji i maloprodaji stečene na velikim projektima potakle su konsolidaciju kompetencija u novu tvrtku, specijaliziranu za pružanje usluga dodane vrijednosti na tržištu regije.

Vesti