Finance Akademija Ljubljana


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Poslovna akademija Finance - Akademija Ljubljana
ADRESA
Bleiweisova cesta 30, Ljubljana
Odgovorno lice
Peter Frankl,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Događaji
Opis delatnosti
Poslovna akademija Finance je področje delovanja Časnika Finance, ki se osredotoča na izobraževanje poslovne javnosti z vidika novosti, ki so potrebne za doseganje odličnosti v njihovem vsakodnevnem delovanju ("new business"), ter na konference, kjer se pozicionira kot soustvarjalec širšega javnega mnenja o aktualnih globalnih tematikah (predstavlja stičišče mnenj strokovnjakov in mnenjskih voditeljev). Poslovna akademija velja za vodilnega ponudnika na trgu poslovnih izobraževanj.

V okviru Poslovne akademije letno organiziramo prek 80 dogodkov, med katere sodi tudi sedem konferenc, za katere velja, da gre za vrhunske produkte z močno blagovno znamko, ki s svojo vsebino in spremljajočimi dogodki nagovarjajo jasno določeno ciljno javnost. V slovenski prostor in regijo konference prinašajo aktualne teme iz širšega gospodarskega kot tudi političnega prostora, ki jih podajajo ugledni in mednarodno priznani govorniki iz EU in sveta.

Med najprodornejšimi in največjimi konferencami v regiji sta Poslovna konferenca Portorož in Slovenska marketinška konferenca, ki ji sledijo Dnevi energetikov, Finančna konferenca, Okoljsko srečanje, Sales Summit in konferenca Marketing in prodaja na policah.

Skozi vse leto organiziramo tudi vrsto seminarjev in izobraževanj z različnih poslovnih področij, pri pripravi in izvedbi pa sodelujemo s številnimi domačimi in tujimi predavatelji in strokovnjaki.