Falkensteiner Michaeler Tourism Group Austria


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Falkensteiner Michaeler Tourism Group Austria
ADRESA
Columbusplatz 7-8
, A-1100 Wien

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Ličnosti
Opis delatnosti
Hoteli Falkensteiner su skupina hotela u porodičnom vlasništvu i nude odmor na najvišoj razini. Obuhvataju 25 hotela, wellness hotela i gradskih hotela u Južnom Tirolu, Austriji, Hrvatskoj, Češkoj i Slovačkoj.

Hoteli u Južnom Tirolu, Austriji i Hrvatskoj savršeni su izbor za odmor. Bogata oprema za bebe i decu, profesionalni animatori i brojne aktivnosti za slobodno vreme očekuju vas hotelima u Hrvatskoj. Wellness hoteli u Austriji, Hrvatskoj, Češkoj i Južnom Tirolu, nude odmor i opuštanje.

Uživajte u wellness konceptu Acquapura SPA koji nudi posebne tretmane, životopisnu arhitekturu i osvježavajuću kuhinju alpsko jadranskog podneblja. Otkrijte bogatu wellness ponudu naših wellness hotela u Južnom Tirolu ili unaprijedite svoju igru u golf hotelima u Austriji. Gradski hoteli u Beču, Pragu, Palermu i Bratislavi nude idealan smještaj ako odmor želite provesti u gradu. Tamo vas očekuju izvrstan smeštaj u centru grada, vrhunska opremljenost i bogati doručak. Naši gradski hoteli u Beču, Pragu, Palermu i Bratislavi izvrsno su opremljeni za kongrese i seminare.

Vesti