TIMOCOM GmbH Erkrath


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
TIMOCOM GmbH Erkrath
ADRESA
Timocom Platz 1
, DE-40699 Erkrath, Deutschland
Odgovorno lice
Jens Thiermann, Tim Thiermann, direktori

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Opis delatnosti
TIMOCOM GmbH je preduzeće srednje veličine specijalizovano za IT i podatke sa preko 500 zaposlenih iz 30 zemalja i predstavništvima u Poljskoj, Češkoj i Mađarskoj. Kao ponuđač prvog sistema pametne logistike za Evropu proširujemo logistiku pametnim, sigurnim i jednostavnim rešenjima za svakodnevne izazove naših klijenata. Rešenja objedinjujemo u mrežu sa preko 43.000 proverenih preduzeća.

Od 1997. godine digitalizujemo evropsku logistiku tako što optimizujemo analogne procese naših klijenata odgovarajućim IT rešenjima. Za to se kod TIMOCOM-a svakodnevno angažuju IT stručnjaci i stručnjaci iz branše.

Naša vizija

Celokupan TIMOCOM objedinjuje zajedničku viziju za budućnost logistike. Mi verujemo u svet bez logističkih izazova. Zbog toga je naša misija da logistiku učinimo pametnom, sigurnom i jednostavnom. Ovu budućnost nazivamo: Augmented Logistics Augmented Logistics je i naše obećanje. Jer mi pod tim podrazumevamo proširenje, poboljšanje, pojačanje, povećanje i porast logistike. To za naše klijente znači da sa TIMOCOM-om svoje logističke izazove mogu rešiti pametno, sigurno i jednostavno.

Naša priča o uspehu

Nedostatak digitalnih rešenja ne samo da je danas naš stimulans veće je bio i razlog osnivanja našeg preduzeća. U aprilu 1997. godine špediter Jens Thiermann je tražio evropsku platformu za dodeljivanje transportnih naloga. Međutim, ono što je pronašao jednostavno nije odgovaralo njegovim predstavama i zahtevima. Došao je do zaključka: Napravićemo je sami! Tako je osnovan TimoCom Soft- und Hardware GmbH, a nakon radnog vremena i vikendom se započelo sa razvojem sopstvene berze tereta i tovarnog prostora. Hrabra start-up firma danas je postala jedno od najuspešnijih preduzeća srednje veličine za IT i podatke za evropsku logističku branšu. 2018 TimoCom Soft- und Hardware GmbH je preimenovan u TIMOCOM GmbH.

Naša ponuda

Kao preteča i saputnik umrežavanja evropske logistike nudimo prvi Smart Logistics System u kojem se svakodnevno postavi i obradi do 750.000 međunarodnih ponuda tereta i tovarnog prostora. Deo sistema je i naša neutralna mreža od preko 43.000 proverenih preduzeća. Neutralnost je pri tom bitna prednost jer se transakcije odvijaju direktno između ugovornih partnera.

Naša raznolikost

Zbog naše specijalizacije i međunarodnog karaktera preduzeća u centrali firme u Erkratu, u blizini Diseldorfa, kao i u predstavništvima u Poljskoj, Češkoj i Mađarskoj, danas radi preko 500 zaposlenih iz preko 30 zemalja. Preduzećem upravlja osnivač Jens Thiermann sa svojim sinom Timom Thiermann. Tako se u vrhu rukovođenja porodičnim preduzećem spajaju dugogodišnje iskustvo i nove perspektive. Zajedno se možemo osvrnuti uspešno na poslovne prekretnice.

Vesti