Veropoulos d.o.o. Beograd


Veliko preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE VEROPOULOS D.O.O.
ADRESA
Milutina Milankovića 86a, 11070 Beograd
Odgovorno lice
Nikolaos Veropoulos, Lazar Gavran, Marc Ernes Garofani
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Pobede na tenderima
Finansije
Ličnosti
Filantropija
Slobodna radna mesta
Opis delatnosti
Veropoulos, grčka kompanija osnovana 1969. godine danas je grupa popularnih supermarketa. Sedište kompanije je u Grčkoj, a posluje u Makedoniji i Srbiji. Na srpskom tržištu kompanija je prisutna od 2002. godine.

Prvi supermarket Veropoulos otvoren je u Grčkoj 1973 godine. Njegovi osnivači su braća Veropoulos, Alekos i Kostas Veropoulos, a njihovi današnji naslednici su gospođa Anthi Veropoulou -Bataya i gospodin Nikos Veropoulos.

Svi marketi su specijalizovani za prehranu, pre svega za svežu i zdravu hranu. Od samog početka rada marketa osnovni cilja je bio zadovoljenje potreba potrošača uz pružanje najbolje usluge. Ambijent svih maloprodajnih objekata je veoma prijatan, supermarketi moderno su dizajnirani, a karakteristično je i to da se dizajn stalno unapređivao.

Danas se linija prostiranja lanca supermarketa proteže od Krita na jugu do Beograda na severu, od Joanine na zapadu do ostrva Hios na istoku. Proširio se u 47 gradova, sa 200 maloprodajnih objekata, od kojih je 205 u Grčkoj, u FYROM 7 supermarketa, od kojih su četiri u Skoplju, dva u Bitolju, jedan u Tetovu.