West Truck d.o.o Beograd-Zemun


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, SPOLJNU I UNUTRAŠNJU TRGOVINU I USLUGE WEST TRUCK DOO BEOGRAD (ZEMUN)
ADRESA
Auto put Beograd-Novi Sad 150d, 11080 Beograd
Odgovorno lice
Nebojša Gajić
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
Kompanija WEST TRUCK d.o.o. osnovana je 2001. godine kao ovlašćeni prodajno servisni centar IVECO S.p.A iz Torina. Od svog osnivanja, pa sve do danas kompanija je lider na domaćem tržištu u prodaji Iveco komercijlanih vozila lake, srednje i teške kategorije. West Truck je ovlasćen za prodaju i servisiranje Piaggio komercijalnih vozila i OMB Technology komunalne opreme.

Kompanija WEST TRUCK posluje kao članica WEST grupe, u čijem sklopu su još i kompanije Beoauto i West Beo Car (WBC), ovlašćeni centri za prodaju i servisiranje OPEL i CHEVROLET vozila, Green Force ovlašćen centar za prodaju i servisiranje komunalnih opreme proizvođača Aebi Schmidt, Stummer, Farid, Fassi i CTE.


Poslovni kompleks kompanije zauzima površinu od 5.800 m2, i nalazi se na međunarodnom autoputu E-70 Beograd – Novi Sad 150d. U okviru poslovnog centra posluje i servis površine 1.000 m2 sa 10 radnih mesta, koji je opremljen najsavremenijom i najkvalitetnijom dijagnostičkom opremom i specijalizovanim alatima, pomoću kojih stručno osposobljen kadar pruža sve vrste servisnih usluga na komercijalnim vozilima. Kompanija poseduje i magacin rezervnih delova sa visokoregalnim skladištem na površini od 600 m2.WEST TRUCK d.o.o. je tokom svog poslovanja uspeo da ostvari značajnu poslovnu saradnju sa najuglednijim stranim i domaćim kompanijama koje posluju na području naše zemlje i da u potpunosti odgovori na sve zahteve tržišta. Posetite nas i uverite se da vam možemo pružiti najstručniju pomoć u pronalaženju pravih rešenja za vaše potrebe.