Vulović transport d.o.o. Kragujevac


Srednje preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
TRANSPORTNO PREDUZEĆE VULOVIĆ TRANSPORT DOO KRAGUJEVAC
ADRESA
Dragoslava Srejovića 55, 34000 Kragujevac
Odgovorno lice
Mališa Galjak, Zoran Vulović
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
Transportno preduzece Vulovic transport doo Kragujevac je lider u drumskom saobraćaju u centralnoj Srbiji, prisutno od 2001. godine.

Formiranje preduzeća MAZ SR doo predstavlja rezultat dugogodišnje saradnje sa beloruskom fabrikom OAO MAZ sa sedištem u Minsku. Saradnja je otpočela kupovinom gradskih niskopodnih autobusa marke MAZ, a ubrzo nakon toga, tokom 2005. godine potpisan je dilerski ugovor koji se odnosio na prodaju kompletne tehnike fabrike OAO MAZ Minsk. Usledile su aktivnosti montaže kamiona I autobusa u Kragujevcu, što je rezultiralo potpisivanjem novog ugovora o sklapanju vozila marke MAZ.

Preduzeće Ecovulovic u svom vlasništvu poseduje dve cng(metan) stanice za putnička i teretna vozila u Kragujevcu i Nišu.
U Kragujevcu u okviru cng stanice se nalazi takodje i benzinska stanica,tehnicki pregled za putnicka i teretna vozila i autoperionica.

Preduzeće ATP Vulović transport doo Kraljevo je otpočelo sa radom jula 2015. godine, sa osnovnom delatnošću prevoza putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju u Kraljevu. O nama Trenutno saobraćamo na 41 liniji u gradskom i prigradskom saobraćaju i 22 polaska u međugradskim linijama dnevno.

Vesti