STO POSTO d.o.o. Beograd


Veliko preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PREDUZEĆE ZA PRERADU PREHRAMBENIH PROIZVODA I TRGOVINU NA VELIKO I MALO, STO POSTO D.O.O. BEOGRAD (PALILULA)
ADRESA
Cvijićeva 112-120/III, 11000 Beograd
Odgovorno lice
Zoran Vukadinović

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
Proizvodnja stočne hrane potpune smeše za ishranu domaćih životinja dopunske smeše premiksi prekrupa hrana za živinu brojler tov hrana za svinje hrana za preživare koncentrati.

Proizvodnja mesa i uzgoj stoke i živine u Srbiji je vec duži niz godina na daleko nižem nivou od mogucnosti. Kako istraživanja pokazuju uzgoj je uglavnom ekstenzivnog tipa i nedovoljno tržišno orijentisan.

Kvalitet stocne hrane je jedan od najvažnijih faktora naprednog i profitabilnog uzgoja stoke i živine. Svesna ovih cinjenica kompanija STO POSTO definisala je strategiju poslovanja i razvoja koja glasi

Primenom savremene tehnologije i znanja i poštovanjem zahteva kupaca stvaramo STO POSTO pouzdane proizvode uz povoljnu cenu

U želji da unapredimo postojece stanje uzgoja stoke i živine intenzivno komuniciramo sa kupcima veterinarima strucnom i naucnom javnošcu iz ove oblasti. Na taj nacin oni postaju naši saradnici u kreiranju proizvoda.

Stalan rast prodaje najbolji je pokazatelj da se poverenje kupaca u proizvode fabrike STO POSTO uvek isplati a poziv za dalje unapredenje saradnje je otvoren.