Lekić d.o.o. Veliko Polje


Mikro preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
KOMPANIJA LEKIĆ DOO PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU I PROMET VELIKO POLJE
ADRESA
Valjevski put 11, 11507 Veliko Polje
Odgovorno lice / Vlasnik
Nebojša Lekić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
Izrada i restauracija krovova
Kvalitetno urađen krov i svi njegovi pažljivo rešeni detalji, zajedno sa svim ostalim elementima jedne stambene građevine pridonose kvalitetu življenja. Stoga s posebnom pažnjom pristupamo svakom objektu, od trenutka prvog razgovora s klijentom, predlaganja rešenja pa sve do završne faze izvođenja radova.

Adaptacija objekata
Ostvarenje i realizacija kvalitetnog objekta uz uštedu vremena, novca, energije - može se reći da je ovo definicija dobrog projekta koji nedvosmisleno rešava sve probleme hidro i termo izolacije, sigurnosti i bezbednosti objekta, estetske detalje itd.

Proizvodnja i ugradnja oluka i štucni
U svrhu realizacije svojih ugovora Kompanija "Lekić" doo poseduje sopstvenu opremu i mehanizaciju koja se nalazi u Obrenovcu za proizvodnju i ugradnju limarskih proizvoda: oluci (horizontalni, verikalni, ležeći, viseći), štucne, sampleh i dr.

Niskogradnja
U poslednjih nekoliko godina profilirali smo se u specijaliste za poslove niskogradnje. Sa svojim kapacitetima učestvovali smo u izvedbi nekoliko kapitalnih objekata. Osim izgradnje novih objekata, bili smo prisutni i u realizacijama objekata zaštite okoline i komunalne infrastrukture.

Vesti