Turistički Svet d.o.o.


Mikro preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
TURISTIČKI SVET D.O.O. PREDUZEĆE ZA IZDAVAŠTVO, MARKETING, KONSALTING I INŽENJERING, NOVI BEOGRAD
ADRESA
Požeška 65b, 11030 Beograd
Odgovorno lice
Ljiljana Rebronja

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Pobede na tenderima
Događaji
Finansije
Ličnosti
Saopštenja
Opis delatnosti
ZA ODABRANE, ZA LJUDE S VIZIJOM

Firma „Turistički svet“ osnovana je 1999. godine i posluje u kontinuitetu već 20 godina.

Njena glavna delatnost je izdavaštvo. Izdavač je ekskluzivnog „life style“ časopisa TURISTIČKI SVET – prvog časopisa za savremeno hotelijerstvo i turizam, koji izlazi već 17 godina. Uz to, "Turistički svet" je vlasnik i specijalizovanog portala za profesionalce u turizmu i ugostiteljstvu www.turistickisvet.com sa korisnim dnevno ažuriranim informacijama iz zemlje i sveta.

Izdavač je priručnika za trening kadrova u hotelskoj industriji, organizator seminara za njihovu edukaciju, kao i organizator Foruma menadžera hotela, brojnih tematskih konferencija, godišnjih prolećnih susreta menadžera hotelskih domaćinstava Srbije, Wellness & Spa Fest-a itd.

Autor je i novog turističkog brenda Srbije: Kraljevske banje Srbije, projekta pod pokroviteljstvom NJ.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra II.

„Turistički svet“ pruža dizajnerske i grafičke usluge, usluge marketinga i konsaltinga, pruža PR usluge i radi na organizaciji različitih događaja, uglavnom vezanih za hotelsk-turističku industriju. I povezuje sve one čiji je poslovni cilj da budu – USPEŠNI i da TRAJU!