Sagax d.o.o. Beograd - privredno društvo obrisano iz registra


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PREDUZEĆE ZA PROMET I USLUGE SAGAX D.O.O.BEOGRAD - privredno društvo obrisano iz registra
ADRESA
Radoja Domanovića 16, 111160 Beograd
Odgovorno lice
Aleksandar Stanković

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
Preduzeće SAGAX d.o.o. osnovano je 1997. godine i od tada uspešno pruža usluge inženjeringa u oblasti termotehnike termoenergetike i procesne tehnike.

Preduzeće je specijalizovano za pružanje usluga iz oblasti daljinskog i centralnog grejanja projektovanje nabavka opreme izvođenje radova programiranje i puštanje u rad sa posebnim osvrtom na proizvodnju primarnih toplotnih podstanica izrađenih od komponenti renomiranog svetskog proizvođača Danfoss-Danska čiji smo ovlašćeni distributeri i serviseri.

Preduzeće koje je na tržištu od samog početka svog rada prepoznatljivo po kvalitetu svojih usluga u 2003. godini to i potvrđuje sticanjem TV sertifikata ISO 9001:2000 a od 2008. godine posluje po pravilima integrisanog sistema upravljanja menadžmentom ISO 90012000 ISO 140012004 i OHSAS 180012007.

Preduzeće SAGAX d.o.o. afirmisalo se u prodaji visoko kvalitetne opreme za potrebe daljinskog grejanja primarne paketne podstanice sekundarne podstanice oprema za grejanje elektro oprema u podstanicama kao i automatizacija procesa upravljanja i kontrole podstanica i energana.

Sve komponente koje Vam nudimo su od renomiranih proizvođača
Danfoss www.danfoss.com Grundfos www.grundfos.com

Profesionalni inženjerski tim sa licencama za projektovanje i izvođanje radova mašinske i elektro struke koji deluju jedinstveno obezbeđuje krajnjem korisniku kompletnu uslugu.

Preduzeće ima mogućnosti da odgovori svim izazovima i zahtevima koji se postavljaju predlože bolja nova i tehnički savremenija rešenja u čemu nam pomaže i iskustvo i tehnička podrška ljudi iz kompanije Danfoss.

Preduzeće za svoje usluge i proizvode pruža garanciju svojim klijentima i besplatnu tehničku pomoć i savete oko izbora proizvoda.
Garantni rokovi i garantni uslovi koje uživaju kupci su usklađeni sa zakonskom regulativom koja štiti prava kupca u garantnom i vangarantnom roku.

Vesti