Novkol a.d. Beograd


Srednje preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Preduzeće za izgradnju, montažu i inženjering NOVKOL akcionarsko društvo Beograd
ADRESA
Surčinski put 1 K, 11077 Beograd
Odgovorno lice
Milorad Janković,Miloš Hranisavljević,Nikola Višnić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Finansije
Filantropija
Galerije
Referenc lista
Opis delatnosti
Preduzeće NOVKOL je osnovano 1997. godine u Beogradu, od strane tri suvlasnika.

NOVKOL 2004. godine, promenom vlasničke strukture postaje članica francuske grupacije VINCI (48% vlasništvo VINCI CONSTRUCTION, 52% vlasništvo domaćih suvlasnika ).

Osnovna delatnost firme je izvođenje građevinskih objekata niskogradnje, hidrotehničkih i geotehničkih konstrukcija. Specijalnost preduzeća je obavljanje radova u otežanim uslovima, koji podrazumevaju duboki iskop preko 5m dubine, uz prisustvo visokog nivoa podzemnih voda.

NOVKOL čine oko 120 stalno zaposlenih radnika - diplomiranih inženjera i tehničara građevinarstva, mašinstva, geologije i rudarstva.

Preduzeće poseduje veliku licencu izdatu od Ministarstva za kapitalne investicije za izvođenje hidrotehničkih objekata, kao i 15 ličnih licenci zaposlenih inženjera za odgovorne izvođače i projektante iz oblasti konstrukcije, hidrotehnike i geotehnike.

Preduzeće je među prvima u Srbiji implementiralo sertifikovani integrisani sistem menadžmenta prema zahtevima standarda ISO 9001:2000, ISO 14001 i specifikacije OHS&S 18001. NOVKOL je priznat kao kvalitetan izvođač koji brine o aspektima životne sredine, bezbednosti i zdravlju zaposlenih. Zahvaljujući tome uživa ugled među značajnim investitorima poput Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, Beogradskog vodovoda i kanalizacije, MPC, Alpine, tako i u širem krugu.