Union drvo Beograd


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PREDUZEĆE ZA TRGOVINU, USLUGE I GRADJEVINSKE RADOVE UNION DRVO DOO BEOGRAD
ADRESA
Pančevački put 64, 11000 Beograd
Odgovorno lice / Vlasnik
Aleksandar Helc

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Pobede na tenderima
Finansije
Galerije
Opis delatnosti
Kompanija Union Drvo bavi se projektovanjem i opremanjem svih vrsta ugostiteljskih objekata. Union Drvo u svojoj ponudi ima profesionalne kuhinje i prateću kuhinjsku opremu, sitan inventar, nameštaj za enterijer i exterijer, tende i suncobrane.
2012. godine Union Drvo otvorilo je prvi HO.RE.CA. centar na Balkanu, koji je objedinio i kompanijuTehnooprema inženjering u svakom smislu. Na Pančevačkom putu 64 nalazi se centar koji sve ono što je u ponudi izlaže u velikom, gradjevinski, arhitektonski i dizajnerski sjajnom prostoru.
Ova kompanija objekte oprema po sistemu inženjeringa: projektovanje, izrada, isporuka i montaža opreme, po sistemu „Ključ u ruke“.
Svojim klijentima uvek nudi optimalna rešenja u pogledu kvaliteta, dizajna, roka trajanja i visine investicija za svaki objekat na zadovoljstvo investitora, a sve usklađeno sa važećim propisima i standardima.
Union Drvo u svom timu ima projektni biro koji čine stručnjaci iz oblasti građevine, arhitekture i dizajna.
Spajanje Union Drva i Tehnoopreme objedinilo je sve delatnosti vezane za opremanje HORECA objekata i ugostiteljima olakšalo poslovanje.

Vesti