Aqua arts - Aquamarin d.o.o. Beograd


Mikro preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PREDUZEĆE ZA PROJEKTOVANJE I IZVOĐENJE GRAĐEVINSKIH RADOVA AQUA ARTS - AKVAMARIN DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BEOGRAD
ADRESA
Hilandarska 25, 11000 Beograd
Odgovorno lice / Vlasnik
Miljan Đurić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
Aqua Arts - Akvamarin d.o.o. Beograd je preduzeće za projektovanje i izvođenje fontana i bazena, opreme i instalacija, podvodne i dekorativne rasvete, a bavi se i projektovanjem arhitektonskih objekata i kompleksa – turistički centri, sportsko-rekreativni centri, kao i privatni objekti sa bazenima, wellness i SPA sadržaji i saune.

Izgradnjom fontana i bazena ostvaruje se poseban oblik umetničkog dela izražen u jedinstvu vode, materijala, svetlosti i zvuka. Voda je u svim arhitektonskim idejama uvek pozitivan element u doživljaju prostora i pruža zanimljiv vizuelni dojam u sportsko-rekreativnim kompleksima, wellness centrima i prostorima za rekreaciju i relaksaciju. Svaki objekat, fontana, bazen... plod je saradnje više autora različitih struka – od ideje i likovnog izraza, preko izrade arhitektonskih rešenja, konstrukcije, specijalizovanih projekata svih instalacija, do opremanja, realizacije i korišćenja.

Vesti