CHT DOO BEOGRAD - privredno društvo obrisano iz registra


Mikro preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, INFORMATIČKI INŽENJERING I MARKETING COOL-HI TECH DOO BEOGRAD (VOŽDOVAC - privredno društvo obrisano iz registra
ADRESA
Belimarkovićeva 1, 11000 Beograd
Odgovorno lice
MIROSLAV ANIČIN

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Finansije
Opis delatnosti
Preduzeće COOL hi-tech se već 15 godina bavi projektovanjem i proizvodnjom informatičkih sistema u usko specijalizovanom području: ugostiteljstvo i hotelijerstvo.

U tom roku ne samo da smo osposobili tim stručnjaka koji je razvio havy – duty aplikacije i sisteme za ovu granu privrede već smo postigli visok nivo znanja i iskustva u problematici ugostiteljstva što nam dopušta da veoma brzo izvršimo implementaciju ovakvih kompleksnih sistema u sve tipove ugostiteljskih objekata, a naše skromno mišljenje je da je implementacija samog sistema u postojeće poslovanje mnogo složenija i teža i traži mnogo više strpljenja i rada nego samo projektovanje sistema u laboratoriji.

Ovo su sistemi koji su nastali u živom radu i namenjeni su za živi rad, 24 časa na dan, 365 dana u godini i morali su da budu tako projektovani da brzo postanu svakodnevnica konobara, šefova sala, recepcionera, magacionera, šefova kuhinja, šefova servisa, i ostalog osoblja ugostiteljskog objekta, tako da uđu u njihov rad prirodno i pružaju im pomoć u redovnom radu, a ne kao da im je neko nametnuo ova rešenja.

Uz to ovi sistemi savršeno obavljaju funkciju kontrole osoblja i zaštite kuće i Gospodina Gosta. Kroz ovaj aspekt kontrole sistemi nedvosmisleno sprečavaju odliv novca i, kako je praksa pokazala, rok njihove isplativosti se kreće od 2 nedelje do 2-3 meseca.


o od 1990 godine bavi se projektovanjem informacionih sistema za hoteljerstvo i ugostiteljstvo

o član je OMEGA grupe, a u okviru iste je partner firme ENERGOZAŠTITA i GALEB GROUP u poslovima fiskalizacije


OSNOVNI PROIZVODI:

o barMAN – ugostiteljski informacioni sistem
o barROOM – integralni hotelski informacioni sistem




Vesti