DDA KOMERC LESKOVAC


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, USLUGE I TRGOVINU, EKSPORT-IMPORT DDA KOMERC- D.O.O. LESKOVAC
ADRESA
Koste Stamenkovića 14, 16000 Leskovac
Odgovorno lice
DEJAN ANĐELKOVIĆ

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
Privatno preduzeće d.o.o. "DDA KOMERC" iz Leskovca egzistira i posluje od 1994. godine. Osnovano kao trgovinsko preduzeće za promet opreme za lov, ribolov i boravak u prirodi, u svojim maloprodajnim objektima "CANONA 1" i "CANONA 2", kao i veletrgovini u sastavu preduzeća, tu svoju delatnost obavlja na teritoriji cele Jugoslavije, pa je kao takvo poznato lovcima i ribolovcima kao i licima koja se bave prometom navedene opreme širom Jugoslavije. Pored toga, DDA KOMERC je preduzeće koje se stalno širi i obogaćuje svoj asortiman proizvoda tako da u njegovom sastavu radi i pogon za proizvodnju olovne sačme svih granulacija, filcovanih čepova i kartonskih poklopaca za ručno laborisanje lovacke municije.

Naše preduzeće u svom prodajnom programu nudi lovačku municiju u kalibrima 16 i 12, kompletnu ponudu karabinske i pištoljske municije u skoro svim kalibrima kao i kompletnu ponudu lovačkog i sportskog oružja marke "ZASTAVA".

DDA Komerc vrši i obuku za rukovanje vatrenim oružjem. Naše preduzeće još od osnivanja ima razvijene poslovne odnose sa inostranstvom pa je kao takvo jedini uvoznik noževa renomirane nemačke trgovačke marke "HERBERTZ" iz koje izdvajamo posebnu ponudu finskih noževa svetski poznate marke "MARTINNI".
Od uvoznog programa izdvajamo i kompletnu ponudu "MAG-LITE" lampi sa rezervnim sijalicama i rezervnim delovima, kao i izuzetnu ponudu stranog lovačkog i sportskog oružja čuvenih svetskih marki "GLOCK", "BERETTA", "CZ-BRNO", "ROTWELL", "IŽ"...

U ponudi našeg preduzeća možete još naći lovačku konfekciju, optičke uredjaje, durbine i optičke nišane, futrole, lovačke i ribolovačke čizme i ostalu potrebnu prateću opremu za lov, ribolov i boravak u prirodi.