Mala mlekara Silbaš


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
SPD MALA MLEKARA MARIJA ŽJAK PREDUZETNIK SILBAŠ
ADRESA
Šturova 64, 21433 Silbaš
Odgovorno lice
Marija Žjak

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
Mala Mlekara Silbaš je osnovana 1992 godine vizijom osnivača da se spojem tradicije i savremene tehnologije postave temelji nove proizvodnje i krene napred u proizvodnji i preradi mleka.

Karika koja najčešće nedostaje u lancu poljoprivredne proizvodnje na našim prostorima je prerada osnovnih poljoprivrednih proizvoda u finalni, spreman za plasman krajnjem kupcu. Približiti potrošača i proizvodjača na efikasan način i što više skratiti put i vreme od svežeg mleka do gotovog proizvoda na trpezama širom Vojvodine, to je cilj i motiv na kome se neprekidno i sa uspehom radi.
U burnim uslovima poslovanja 90-tih godina na ovim prostorima, mlekara je imala značajnu ulogu kao činilac sigurnosti svojim proizvodjačima kojima je obezbedjivala stabilan plasman mleka uz redovne isplate. Tako to funkcioniše i danas.
Osim svoje osnovne delatnosti mnogo pažnje se posvećuje i edukaciji i obrazovanju proizvodjača, kao i podršci svakoj vrsti inicijative prilikom obnavljanja stočnog fonda i povećanju proizvodnje mleka.