SCA Novi Sad


Mikro preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
SCA DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA PROIZVODNJU ELEKTRONSKIH UREĐAJA,INDUSTRIJSKI INŽENJERING I KOMUNIKACIJE, NOVI SAD
ADRESA
Puškinova 1a, 21000 Novi Sad
Odgovorno lice
Miodrag Stojadinović, Zoran Todorović
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
SCA postoji od 1995 godine ali je kao preduzeće u privatnom vlasništvu osnovano 2002 godine. SCA se bavi konsaltingom i softverskim inženjeringom u oblasti industrijske automatizacije sa posebnim akcentom na PLC/HMI tehnologiju, prenos podataka i sisteme za lokalni i daljinski nadzor i upravljanje procesima (SCADA sistemi).

SCA je ušao u segment satelitskog praćenja vozila i flotnog menadžmenta za klijente sa velikim voznim parkovima. U ovoj oblasti, SCA je autor kompletne tehnologije (TERA sistem) koja je svoju primenu našla u mnogim kompanijama na teritoriji cele Srbije.

SCA od 1995. godine ima intentzivnu saradnju sa firmom Festo na polju razvoja softvera za Festo opremu. Ovaj razvoj obuhvata drajvere za Festo PLC opremu kao i namenske komunikacione drajvere za Festo SCADA sistem (VipWin / zenOn). SCA je autor OPC tehnologije (Festo OPC EasyServer) koja je u prodajnom programu firme Festo kao i EasyGSM proizvoda namenjenog za SMS komunikaciju sa Festo PLC opremom.

Pored saradnje sa firmom Festo na razvoju softvera, SCA je i lokalni distributer Festo opreme.

Vesti