VEGA d.o.o. Novi Sad


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
DOO VEGA ZA PROIZVODNJU, POSTAVLJANJE LIFTOVA I POKRETNIH STEPENICA, TRGOVINU I USLUGE NOVI SAD
ADRESA
Branka Ćopića 219, 21000 Novi Sad
Odgovorno lice
Borko Stanković

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
VEGA d.o.o. je nastala 2001. godine, od male samostalne zanatske radnje za remont i servisiranje liftova pod nazivom ELMAMOST koja je osnovana 1991. godine.
Danas preduzeće zauzima jednu od liderskih pozicija na prostoru Srbije i prestavlja osposobljenu organizaciju za inženjering, projektovanje, konsalting, montažu, remont, modernizaciju i servis hidrauličnih i električnih liftova, pokretnih stepenica-eskalatora, pokretnih traka-travelatora, parking sistema za automobile, kompletnog programa za slabo pokretne i osobe sa hendikepom, kao i ostale opreme iz oblasti vertikalnog, kosog i horizontalnog transporta ljudi i tereta.

Radi se po sistemu ključ u ruke koji obuhvata studije, analize, konsalting, izradu projektne dokumentacije, izradu dela opreme, nabavku i uvoz opreme i matrijala, montažu, puštanje u rad, atestiranje i konačno, predaju lifta korisniku.
Pored proizvodnje i montaže preduzeće VEGA d.o.o. izvodi i servis u garantnom roku, kao i van garatnog roka, sve vrste remonta i modernizacije liftova i ostalih uređaja iz domena osnovne delatnosti naše specijalnosti.

Sarađuju sa vodećim svetskim proizvođačem liftova OTIS (SAD), kao i sa više renomiranih svetskih proizvođača kako bi smo najbolje odreagovali na sve zahteve klijenta, a sve sa ciljem da se našim klijentima isporuče najsavremeniji liftovi sa hidrauličnim ili električnim pogonom. Nudimo široku lepezu liftova, od najekskluzivnijih liftova visoke klase, sve do kućnih (HOME LIFT) liftova.