Elektrometal plus d.o.o. Vršac


Srednje preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA TRGOVINU I USLUGE ELEKTROMETAL PLUS VRŠAC
ADRESA
Vojvode Knićanina 4, 26300 Vršac
Odgovorno lice
Slobodan Jaćimovski, Mihalj Kovač
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
Elektrometal plus je kompanija koja pruža podršku kroz snabdevanje širokom gamom proizvoda visokog kvaliteta i omogućava da nove ideje i trendovi u našoj branši budu deo poslovanja naših klijenata.

U našem portfoliju možete naći preko 4000 vrsta kablova najraznovrsnijih namena, za sve dobro poznate ali i tehnički zahtevne i moderne projekte.

Na drugom mestu, ali ne i manje važan, je program proizvoda za Solarnu Energiju, te naši Solarni paneli, invertori i All in One proizvodi uzimaju značajno učešće na tržištu.

Poverenje naših klijenata iz godine u godinu zaslužujemo kroz dobro organizovane logističke i lagerske kapacitete kao i kroz sigurnost i podršku koju naš tim pruža. Sve to je podržano sertifikatima, standardima i osiguranjima koje su izdale svetski poznate kuće poput VDE instituta, Lloyd osiguravajućeg društva, TUV Rheinland-a itd.
Sa druge strane saradnja sa poznatim brendovima kao što su Prysmian Group, Erse kablo, Hascelik, TKD Kabel, NBK, Sunova solar Beyondsun i drugi, čine da naš posao i posao naših klijenata učine zadovoljstvom.

Više o nama i našim proizvodima možete saznati klikom na http://www.elektrometal.rs ili nas posetite na nekoj od naših lokacija u Beogradu i Vršcu gde ćete nam biti dragi gost.


Vesti