BMB Delta d.o.o. Gradiška


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
BMB DELTA d.o.o. Gradiška
ADRESA
Jablanica 173, 78405 Gradiška
Odgovorno lice
Tatjana Malinović, Branko Mijatović
Branko Mijatović, vlasnik

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Finansije
Opis delatnosti
BMB Delta“ se godinama bavi voćarstvom i uslužnim djelatnostima. Za to vrijeme preduzeće je uspjelo da stekne ugled i prepoznatljivost na tržištu. U poslovnim aktivnostima BMB Delte najznačajane mjesto zauzima savremena proizvodnja voća u kojoj se primjenjuju sistemi kvaliteta ISO 9001/2008 i HACCP. Godišnja proizvodnja iznosi oko 250 tona kruške sorta vilijamovka, santa marija, trevuška itd.

"Kozarski biser" je ime široke lepeze voćnih rakija preduzeća BMB Delta d.o.o: Jabukovača, Travarica, Vilijamovka, Dunjevača, Smrekovača, Šljivova prepečenica. Prirodne voćne rakije „Kozarski biser“ proizvedene su na tradicionalan način od pažljivo biranog voća sa obronaka Kozare i Prosare. Posebnost ovog predjela i vrhunski kvalitet voća dala su rezultat u kvalitetu rakija koji su mnogi prepoznali. Dokaz su brojne osvojene nagrade na stručnim domaćim i međunarodnim ocjenjivanjima na koje smo veoma ponosni. Na uglednim sajmovima poljoprivrede i voćarstava, čiji smo redovni učesnici (Novosadski sajam, Sajam u Mrkonjić Gradu, Ugljeviku, Osečini), osvajali smo značajna priznanja za kvalitet proizvoda (tri šampionska pehara i oko 30 medalja i diploma).

Posebno mjesto i ujedno najdraže priznanje za voćnu rakiju zauzima bronzana medalja na Internacionalnom ocijenjivanju pića u Londonu 2014 godine.

Vesti