Silex d.o.o. Pančevo


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU I TRGOVINU SILEX D.O.O. PANČEVO
ADRESA
Bore Šipoša 9/b, 26000 Pančevo
Odgovorno lice
Milan Lukić
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Finansije
Opis delatnosti
SILEX je deoničarsko društvo za proizvodnju i trgovinu, a bavi se prvenstveno proizvodnjom materijala za završne radove u građevinarstvu, naročito materijalima za završnu obradu zidova.

Primena principa, čijem kompletnom ostvarenju stalno težimo, dovela nas je do pozicije jednog od vodećih jugoslovenskih proizvođača materijala za završne radove u građevinarstvu. Tako smo 1998. godine bili prvo preduzeće u oblasti proizvodnje materijala za završne radove u građevinarstvu koje je dobilo certifikat Saveznog zavoda za standardizaciju za sistem kvaliteta prema standardu ISO 9001. Naš sistem kvaliteta je 2003. godine proveren i potvrđen od strane SGS, renomirane svetske kuće za ocenjivanje sistema kvaliteta.

SILEX uspešno posluje, tako da svake godine značajno povećava proizvodnju i plasman svoje robe. Imamo dobru i neprekidnu saradnju sa ino-partnerima. Beležimo i porast izvoza svojih proizvoda na strana tržišta.

SILEX svake godine izlaže svoje proizvode na Međunarodnom sajmu građevinarstva u BEOGRADU, a na 24. Međunarodnom sajmu 1998. godine žiri sastavljen od eminentnih stručnjaka iz oblasti građevinarstva doneo je odluku da se posebno priznanje za izložena vrhunska tehničko-tehnološka rešenja dodeli SILEX-u iz Pančeva za TOPALIT – ukrasne maltere.

Vesti