Panon Crvenka a.d. Subotica, Kelebija


Mikro preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
AKCIONARSKO DRUŠTVO PANON CRVENKA, FABRIKA ZA PROIZVODNJU ALKOHOLA, ALKOHOLNIH PIĆA, SIRĆETA I KVASCA SUBOTICA, KELEBIJA
ADRESA
Edvarda Kardelja 341, 25220 Crvenka
Odgovorno lice
Miroslava Rajić
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Finansije
Opis delatnosti
Od osnivanja preduzeća pa do danas, PANON je usavršavanjem procesa proizvodnje stekao status lidera u proizvodnji alkohola i sirćeta i danas se može pohvaliti znatnim obimom izvoza na tržište EU.

PANON je danas firma sa velikim kapacitetom za proizvodnju etanola na prostorima bivše države, posebno žitnog alkohola, veliki je proizvodač alkoholnog sirćeta, šireg asortimana vodki na bazi najfinijih, žitnih, neutralnih destilata.

Proizvodi i inaktivni kvasac, kukuruzni trop i tehnicki alkohol i u planu je dalje proširenje i stalno usavršavanje proizvodnog procesa...

*ALKOHOL

Pored cistog etil alkohola koje se dobija preradom malase kao nus proizvoda u proizvodnji šecera proizvodima i kvalitetan žitni alkohol koji služi kao najbolja sirovina za proizvodnju alkoholnih pica kao i tehnicki alkohol.

*ALKOHOLNO SIRĆE

Potpuno prirodno sirce, proizvedeno iz alkohola sa koncentracijom kiseline racunato kao sircetne od 9%.Dobitnik je mnogobrojnih zlatnih medalja na Medunarodnom sajmu u Novom Sadu.

*JABUKOVO SIRĆE

Poznato je da jabukovo sirce sadrži spektar materija kojem uvaženi strucnjaci pripisuju cudotvornu moc i smatraju da ono treba da postane deo svakodnevne ishrane.
AD“PANON“ proizvodi jabukovo sirce od jabuka, cedenjem jabukovog soka kao prirodne sirovine sa koncentracijom kiseline racunato kao sircetne od 4% i njegov kvalitet potvrduju brojne zlatne medalje za kvalitet na Medunarodnom sajmu u Novom Sadu kao i brojni potrošaci.
Kako je poznato da jabukovo sirce sadrži najveci deo hranljivih sastojaka jabuke, izuzev vocnog šecera, koji u toku fermentacije prelazi u sircetnu kiselinu, ne cudi njegova primena u najrazlicitije svrhe, od zacina preko leka pa do sastojka prisutnom u odgoju stoke.

*VINSKO SIRĆE

Proizvedeno od najkvalitetnijih vina od grožda sa sadržajem 6% kiseline racunato kao sircetne, potpuno prirodno, nalazi se na paleti naših proizvoda nagradenih za svoj kvalitet brojnim medaljama.

*VODKA

Proizvedena od kvaletetnog žitnog alkohola koji služi kao sirovina za proizvodnju alkoholnih pica.Dobijena od rafinisanog alkohola po posebnom postupku.U ponudi su Limun vodka, Classic Red i Classic Blue vodka.

*PELINKOVAC

Proizvodi se od cistog prirodnog žitnog alkohola.Rec je o gorkom aromatizovanom likeru sa koncentracijom alkohola od 28% i lekovitim svojstvima, a kvalitet koji poseduje je rezultat stalnog usavršavanja procesa proizvodnje.Prepoznatljiv je po svojoj gorkoj aromi i boji i dobitnik je Velike srebrne medalje za kvalitet na Medunarodnom sajmu u Novom Sadu.

Vesti