Lučić-Prigrevica AD i Panonka DOO


Srednje preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
LUČIĆ-PRIGREVICA AD NOVI SAD
ADRESA
Ilije Vučetića 7,, 21000 Novi Sad
Odgovorno lice
Dobrivoje Lučić i Ivana Lukić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Finansije
Opis delatnosti
Smeštena na samom severozapadu pokrajine Vojvodine, najplodnijem području u ovom delu Evrope, Lučić Grupa se nalazi u idealnom okruženju za gajenje voća i povrca, a samim tim i preradu hrane. Lučic Grupa se sastoji od dve kompanije: Lučic Prigrevica AD (proizvodnja povrca) i Panonka DOO (prerada, zamrzavanje i skladištenje).

Sa 2 000 ha kvalitetnog obradivog zemljišta i dve žetve godišnje, Lučic Grupa je jedna od najvecih pojedinačnih proizvođača povrca i ratarskih kultura u Srbiji i regionu. Hidromelioracija je veoma važna za nas - 100 naših polja je pod sistemima za navodnjavanje. Savršen geografski položaj je velika prednost kompletno obradivo zemljište koncentrisano je u velikim kompleksima pored kanala Dunav-Tisa-Dunav sa 12 kilometara izgrađenih puteva kroz sama polja. Više od 70 zemljišta je vrhunskog kvaliteta - černozem.

Lučic Grupa je vertikalno integrisana kompanija, zatvoren sistem od primarne proizvodnje do konačnog zamrznutog proizvoda. Infrastruktura fabrike Panonka nalazi se na samo desetak kilometara od obradivih površina, sa kapacitetom od 20.000 tona za preradu i skladištenje smrznutog voća i povrca. Prednost: od njive do smrznutog i uskladištenog proizvoda za samo 40 minuta

Dostupnost svih proizvoda, u skladu sa potrebama kupaca, omoguceno je tokom cele godine.

Vesti