Linkom-PC d.o.o. Novi Beograd


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU I PROMET ROBE I USLUGA LINKOM-PC, D.O.O.
ADRESA
Omladinskih brigada 83, 11070 Novi Beograd
Odgovorno lice
Miodrag Ilić, direktor od 07.11.2010.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Finansije
Ličnosti
Referenc lista
Opis delatnosti
Linkom-PC d.o.o. je osnovan 1992. Godine.

Zahvaljući velikom iskustvu u IT i telekomunikacionom segmentu, danas je Linkom-PC postao lider u razvoju i distribuciji profesionalnih IT I telekomunikacionih rešenja, širom našeg regiona.

Vrednosti koje nas vode su jasne: želimo da se naši korisnici osećaju kao naši partneri. Zato insistiramo na vrhunskom kvalitetu rešenja, kao i na njihovoj savršenoj prilagođenosti potrebama svakog pojedinačnog klijenta.

U razvoju rešenja, insistiramo na partnerstvu sa vrhunskim proizvođačima i provajderima. Verujemo da takva partnerstva čine da naša rešenja odskaču daleko iznad proseka tržišta, kako po tehnološkim inovacijama, tako i po kvalitetu. To je, po našem mišljenju, ključna investicija u zadovoljstvo i uspeh naših klijenata.

Od 2010. godine Linkom-PC je Cisco Select Partner, sa SMB specijalizacijom, što je logičan rezultat naše orijentacije na SMB (SME) segment tj. mala i srednja preduzeća. Od 2011. kompanija je postigla specijalizaciju Cisco Authorized SP Video Partner. To je rezultat naše višegodišnje posvećenosti zahtevnom segmentu Service Provider tržišta, sa predanim fokusom na kablovske operatere.

Još jedna oblast po kojoj smo veoma prepoznatljivi je isporuka i integracija nove Cisco opreme, ali isto tako smo veoma vidljivi kao neko ko dosledno i aktivno isporučuje Ciscovu zvanično refabrikovanu opremu (Cisco Certified Refurbished Equipment.