NavMenu

Žito-Bačka Kula d.o.o. Kula

Srednje preduzeće

Potpuni naziv:

DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ŽITO-BAČKA KULA

Odgovorno lice:

Srđan Bukilica

Matični broj:

????????

PIB:

?????????

Datum osnivanja:

??.??.????

Pretežna delatnost:

(????) Lorem ipsum dolor

Kontakt

Adresa:Josipa Kramera 17, 25230 Kula
Telefon: ??? (?)?? ??? ???
Fax: ??? (?)?? ??? ???
Email:no-reply@example.com

Status, prihod, vlasništvo

Oblik svojine:

privatna

Broj zaposlenih:

?? (????)

Nivo prihoda/godina:

???-??? EUR

Vlasnici

Ime Prezime, ???%

Opis delatnosti

Kulski mlin Žito Bačka osnovan je početkom 20. veka - tačnije 1916 godine. Ozbiljnom rekonstrukcijom 1975. godine počinje rad kao jedan od najvećih i najsavremenijih pogona tog vremena. Privatizacijom 2004. godine je proširena osnovna delatnost i osigurana vodeća pozicija u Srbiji i regionu.

Uz standardnu proizvodnju brašna, nudimo veliki asortiman namenskog brašna:

T-400, T-500, T-650, T-850, T-1100, Brašno za štrudle, Brašno za pite, kore, burek, Brašno za pizzu, Brašno za zamrznut program, Konditorska brašna: za keks, slano pecivo, čajno pecivo, Pšenični griz, Pšenične mekinje za ljudsku ishranu i Stočno brašno.

Silos
Sa skladišnim kapacitetima od 155.000 tona, Žito-Bačka spada u najveća skladišta u Srbiji.

Silosi u Kuli su kapaciteta 50.000 tona, od navedenog kapaciteta 30.000 tona koristi za smeštanje svih ratarskih kultura uključujući žitarice i uljarice, dok se 20.000 tona koristi isključivo za smeštanje pšenice.

U toku 2011. godine kupljena je nova sušara na gas proizvođača Strahl iz Italije, kapaciteta 36 t/sat sa spuštanjem vlage kod kukuruza sa 28% na 14%.

Takođe je kupljen Frigo uređaj koji služi za rashlađivanje žitarica u ćelijama, kapaciteta 500t za 24 sata rashlađivanja sa spuštanjem temperature za 15 stepeni.

Kupljeni su i novi aspirateri Schmidth-Seeger (100t/h), kako bi se poboljšala dorada žitarica.

U okviru silosa se nalaze tri ulazno/izlazne vage od 60 tona, tri prijemna mesta sa kip rampama, 2 prijemna mesta bez kip rampi, 10 mesta za utovar, a sve to doprinosi bržem prijemu kao i isporuci robe iz silosa.

Prikaži pun opis

Vesti

Vidi sve

24.09.2021.  |  Agro

33 novih domaćih prehrambenih proizvoda dobilo žig Čuvarkuća

Pravo na žig Čuvarkuća danas su dobila 33 domaća prehrambena proizvoda u okviru Projekta Privredne komore Srbije (PKS) Stvarano u Srbiji. Prema odluci Saveta za dodelu žiga, mogućnost da budu obeleženi Čuvarkućom dobili su delikatesi, mlinski i mlečni proizvodi, flaširane vode, kompanija Mercator S, Žito Bačka, Milk House, Lidl. Na listi Čuvarkuća sada je skoro 800 proizvoda iz

Iz kataloga roba i usluga

Lorem

Lorem

Lorem ipsum dolor sit

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor

Lorem

Lorem

Lorem ipsum dolor sit

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit

Lorem

Lorem

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

Drugi kontakti

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit Sed eget rutrum mauris In eu congue sapien Integer a leo sed orci semper auctor Etiam a nisl euismod elementum orci vel condimentum enim Sed placerat velit eget neque venenatis molestie Nunc accumsan ante et pharetra dapibus massa felis tincidunt mauris lobortis ornare sem lectus sit amet ante Aenean vitae mauris hendrerit lacinia tellus cursus iaculis lorem Nam vel magna id lorem convallis malesuada Pellentesque purus orci condimentum sit amet suscipit quis pharetra sed ex