Traco d.o.o. Beograd


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
TRACO DOO DRUŠTVO ZA INŽENJERING, MONTAŽU, PROIZVODNJU I TRGOVINU DOO BEOGRAD
ADRESA
Ljube Davidovića 55/6, 11000 Beograd
Odgovorno lice
Goran Trišič
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
TRACO d.o.o. je montažno proizvodno privredno društvo koje se bavi izvođenjem radova na izradi svih vrsta mašinskih instalacija. Osnovano je 11.02.1992. godine kao preduzeće za inženjering, montažu, proizvodnju i trgovinu. Preteča osnivanju preduzeća TRACO je samostalna zanatska radnja Karada osnovana 28.12.1989. godine.

Od osnivanja pa do današnjih dana, SZR Karada i TRACO d.o.o. izveli su hidrotehničke, termotehničke i elektrotehničke instalacije na više od stotinu objekata u zemlji i inostranstvu (Rusija, Ukrajina, Bugarska).Osim primarne opredeljenosti za izvođenje montažnih radova, preduzeće TRACO je 13.06.1996.godine, zaključenjem ugovora sa finskom kompanijom LPM GROUP, steklo pravo proizvodnje pločastih izmenjivača toplote sa gumenim dihtunzima i automatskih toplopredajnih podstanica po tehnologiji i dokumentaciji LPM GROUP.
Od oktobra 2003. LPM GROUP posluje u sastavu DANFOSS Danska, a TRACO postaje distributer i servisni partner kompanije DANFOSS.

2005. godine preduzeće TRACO postaje ekskluzivni distributer italijanske kompanije BIEMMEDUE, čiji proizvodni program čine grejači vazduha, umanjivači vlage i profesionalni aparati za čišćenje. Na taj način, u okviru preduzeća stvorene su tri, kako nezavisne tako i mežusobno povezane celine: proizvodnja, trgovina i operativa.

2006. godine, proizvodni asortiman preduzeća se proširuje još jednim proizvodom: sistemom odršavanja pritiska (diktir sistem) koji predstavlja savremeno tehničko rešenje procesa održavanja pritiska na zadatoj vrednosti u termotehničkim instalacijama i postrojenjima.

Današnji TRACO je savremeno, funkcionalno i dobro organizovano preduzeće, spremno da odgovori svim postavljenim zadacima i uspešno drži korak sa novim tehnologijama.