Aba consult d.o.o. Beograd - privredno društvo obrisano iz registra


Mikro preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PREDUZEĆE ZA PROJEKTOVANJE, INŽENJERING I KONSALTING ABA CONSULT D.O.O. - privredno društvo obrisano iz registra
ADRESA
Hektorovićeva 6, 11050 Beograd
Odgovorno lice
Stevan Mićić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Finansije
Ličnosti
Opis delatnosti
ABA CONSULT, preduzeće za projektovanje, izvođenje, inženjering i konsalting, osnovano je u Beogradu 2006. godine kao društvo sa ograničenom odgovornošću kako u zemlji tako i u inostranstvu. Glavni deo njegovog kadra čine visokokvalifikovani stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti arhitekture i urbanizma.

Specifično delovanje u oblasti investicija, afirmacija zaposlenih arhitekata i veliki broj priznatih i nagrađenih poduhvata otvorilo je mogućnosti proširivanja oblasti usluga koje ABA CONSULT pruža na tržištu, u prvom redu na konsalting usluge i usluge inženjeringa - organizovanja i investiranja.

Na osnovu svojih kvalifikacija, iskustva i kadrovskog sastava, ABA CONSULT kompletno pokriva sve faze radova u visokogradnji:

konsalting u oblasti prostornog planiranja i investicionih poduhvata u urbanizmu, građevinarstvu i kompatibilnim oblastima delovanja;

urbanističko, arhitektonsko i ostalo projektovanje u visokogradnji;

organizaciju i izvođenje investicionih radova;

U cilju kompleksnijeg savlađivanja problema u praktičnoj primeni, ABA CONSULT preduzima saradnju sa Arhitektonskim fakultetom Univerziteta u Beogradu, i to u obliku angažmana profesorskog i naučnog kadra sa Fakulteta i Instituta za arhitekturu i urbanizam Srbije.

Referentna lista realizovanih objekata, arhitektonskih i urbanističkih projekata, studija, kao i osvojenih nagrada na javnim konkursima, ukazuju na kvalitet i kompleksnost usluga koje ABA CONSULT ostvaruje i nudi. Vodeći projektant ovog preduzeća, arh. Stevan Mićić, predstavlja danas jednog od najznačajnijih beogradskih graditelja.

Vesti