Shadows d.o.o. Beograd


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PREDUZEĆE ZA INŽINJERING UNUTRAŠNJU I SPOLJNU TRGOVINU SHADOWS DOO BEOGRAD
ADRESA
Popova bara nova 2 br. 1, 11211 Beograd
Odgovorno lice / Vlasnik
Nebojša Andrejević

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
Privredno društvo SHADOWS d.o.o. osnovano je 1991. godine. Danas, na srpskom tržištu, ova kompanija predstavlja lidera u nabavci i prodaji grafičkog repromaterijala i ostalih pratećih materijala.

SHADOWS quality je brend koji je prepoznat na tržištu zahvaljujući profesionalnosti svojih zaposlenih i njihovoj pažnji usmerenoj ka tehničkoj podršci kupcima.

Razlog kvaliteta poslovanja je i pažljiv odabir onih partnera čija roba se distribuira. SHADOWS ima ugovore isključivo sa renomiranim svetskim i evropskim proizvođačima čiji proizvodi su se već pokazali kao vrhunski u primeni. O ovome svedoče brojni zadovoljni klijenti.

SHADOWS d.o.o. je ovlašćeni distributer navedenih brendova za teritoriju Srbije, Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Pouzdanost i partnerski pristup omogućili su kompaniji SHADOWS dugogodišnju saradnju sa velikim brojem zadovoljnih kupaca. To su gotovo sve značajne kompanije u ovoj oblasti: Color print, Kolor pres, Grafostil, Avala Ada, Lion pack group, Bosis, Politika...

Redovnim kontaktima i razmenom znanja sa inostranim partnerima ali i posetama međunarodnim sajmovima zaposleni stiču nova saznanja u ovoj izuzetno dinamičnoj oblasti. Kontinuirano ulaganje u obrazovanje svog kadra prioritet je kompanije SHADOWS.

Kompanija SHADOWS s ponosom predstavlja svoj poslovno-magacinski objekat, koji ispunjava sve najsavremenije standarde i propise koji regulišu rad sa grafičkim materijalima. U njegovoj izgradnji učestvovali su svi zaposleni. Poslovno-magacinski objekat kompanije SHADOWS je u blizini svih važnih saobraćajnica, što mu omogućava odličnu saobraćajnu povezanost i u velikoj meri olakšava transport robe. Pored dobre strateške pozicije, efikasnosti dostave proizvoda kupcu doprinosi i vrhunska tehnologija, obučeni magacinski radnici i sopstveni vozni park.

Tehnička podrška o pravilnoj primeni grafičkih materijala je, između ostalog, to po čemu je SHADOWS posebno poznat na tržištu. Time se postiže štampa visokog kvaliteta koja je neophodna vrhunskom proizvodu, a sve to uz ekonomičnost u primeni materijala.
Vi štampate mi garantujemo kvalitet

Vesti