PPT Armature a.d. Aleksandrovac


Srednje preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU I PROMET ARMATURA PPT ARMATURE AD ALEKSANDROVAC, KRUŠEVAČKA 30
ADRESA
Kruševačka 30, 37230 Aleksandrovac
Odgovorno lice
Aleksandar Starinac
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Finansije
Opis delatnosti
PPT ARMATURE D.D. je organizacija koja istražuje, konstruiše, proizvodi i plasira priključne elemente sa usečenim prstenom za potrebe hidrauličnih, pneumatičkih, pneumohidrauličnih i elektro-hidrauličnih uređaja i sistema, koji su primenjeni i provereni u raznim oblastima. Po želji kupaca konstruiše i isporučuje priključne elemente specijalne namene.

Zahvaljujući modernim proizvodnim mašinama i sopstvenoj kovačnici za pripremu polufabrikata, postiže se visok nivo kvaliteta priključaka. To omogućuje pokrivanje celokupnog jugoslovenskog tržišta i izvoz u više zemalja Evrope, Azije i Afrike.

Program proizvodnje: nepodešljivi priključci, podešljivi priključci, ventili, slavine sa kuglom, nastavci za zavarivanje, merni priključci, priključci sa uskočnikom, priključci za industrijsku pneumatiku, priključci za kočnu pneumatiku, kontrolni priključci, otkivci do 5 kg, priključci za gas, priključci za colovne cevi, Webeo spojevi za železnicu.

Oblasti primene: drumska i šinska vozila, sredstva unutrašnje transp. dizalice i prenosnice, građevinske mašine, poljoprivredne mašine, rudarska oprema, brodska oprema mašine za obradu metala, procesna industrija, energetika, posebna namena, opšta mašinogradnja, i dr.

80 odsto proizvodnje namenjeno je inostranom tržištu: Holandiji, Luksemburgu, Švedskoj, Francuskoj, Italiji, Nemačkoj, Danskoj, Finskoj, i dr.