O.K. HOLIDAY BOR - privredno društvo obrisano iz registra


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PREDUZEĆE ZA TURIZAM, TRGOVINU I USLUGE O.K. HOLIDAY D.O.O. BOR - privredno društvo obrisano iz registra
ADRESA
SAVE KOVAČEVIĆA 7, 19210 Bor
Odgovorno lice
Nenad Milošević
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
Turistička agencija posluje u sastavu Preduzeća za turizam, trgovinu i usluge “O.K. Holiday” d.o.o. Bor, čiji je osnivač i vlasnik Dragan Stanković i uspešno radi duže od decenije. Osnovana je 1990. godine sa namerom da pokrije kompletan turistički servis u Boru. Upošljava tri radnika i dva spoljna saradnika.
Preduzeće ispunjava sve uslove propisane Zakonom o turizmu i trgovini i bavi se receptivnim turizmom, pre svega dečijim i omladinskim, kao i agencijskom prodajom ino-aranžmana. Zapažen uspeh “O.K. Holiday” postiže u receptivnom turizmu, gde od 1995. godine posluje sa hotelom “Jezero” na Borskom jezeru i po tome je poznata među turističkim agencijama članicama YUTE grupacije za dečiji i omladinski turizam, čija je i sama član.


Agencija je opremljena svom potrebnom opremom i sredstvima za brzo, lako i uspešno poslovanje i komunikaciju, kao što su dve stacionarne telefonske linije, fax, mobilni telefon, e-mail, kao i web prezentacija. Poslovnica ima službeno vozilo, dva kompjutera, sa štampačima, skenerom, kopir aparatom i ostalom modernom birotehničkom opremom. Poslovni prostor veličine 41 m2, savremenog arhitektonskog rešenja, dve prostorije sa dva ulaza, moderno opremljen, vlsništvo je preduzeća i nalazi se u Novom Gradskom centru Bora.