MIROCO KRAGUJEVAC


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
JEDNOČLANO DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA PROIZVODNJU SPOLJNU I UNUTRAŠNJU TRGOVINU NA VELIKO I MALO MIROCO KRAGUJEVAC
ADRESA
Dr. Zorana Đinđića 19, 34000 Kragujevac
Odgovorno lice
DRAGAN MIHAILOVIĆ

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
Firma “MIROCO D.O.O.” osnovana je u junu 1991. godine – kao mala porodična firma sa 3 zaposlena.

Delatnost po kojem su prepoznatljivi je trgovina na veliko i malo. Kompletni elektroinstalacioni materijal, kablovski pribor, industrijska i dekorativna rasveta, telefonija, alati, protivpožarna oprema – neke su od grupa proizvoda koje se nalaze u njihovom prodajnom programu.

Pored trgovine, jedna od delatnosti jeste proizvodnja elektro ormana i kompenzacionih postrojenja.

Inženjering, projektovanje, nadzor i izvođenje elektroinstalacionih radova su usluge koje njihov visokostručni kadar već godinama unazad pruža korisnicima. Alati i merni uređaji renomiranih proizvođača HILTI i KYORITSU osposobljavaju ih za rad sa strujom čiji napon iznosi do 110 kV.

U programu se nalazi i usluga merenja i analize distributivne mreže, napona do 35kV – putem koje se ispituje potrošnja električne energije korisnika i analitičkim metodama dolazi do novog, poboljšanog idejnog rešenja, radi uspešnije i ekonomičnije eksploatacije električne energije.

U novije vreme “MIROCO D.O.O” je stvorio tehničko-kadrovsku infostrukturu za pružanje elektro usluga iz oblasti “EX“ zaštite i radova na „javnoj rasveti“.