Partner Inženjering d.o.o. Beograd


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PREDUZEĆE ZA PROJEKTOVANJE, INŽENJERING, USLUGE, PROIZVODNJU I EXPORT-IMPORT PARTNER INŽENJERING D.O.O.
ADRESA
Ilije Garašanina 26-28, 11000 Beograd (Palilula)
Odgovorno lice / Vlasnik
Ivan Stojaković
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Pobede na tenderima
Događaji
Finansije
Ličnosti
Opis delatnosti
Delatnost firme je projektovanje i izvođenje svih vrsta građevinskih, građevinsko-završnih, termotehničkih, elektro, i instalacija vodovoda i kanalizacije, kao i gasnih instalacija u stambenim, poslovnim i industrijskim objektima.

Renome izgrađen u proteklih petnaest godina se zasniva na bogatoj referenc listi izvedenih radova, dokazanom kvalitetu kao i poštovanju rokova i svih ugovornih obaveza. Dosadašnji rezultati su, pored visokoprofesionalnog odnosa prema poslu, postignuti i politikom firme da, konstantno i bezrezervno, radi na unapređenju inženjerskog i majstorskog kadra, opreme i alata, mašinskog parka i sredstava za unutrašnji i spoljni transport.

Posebna pažnja se posvećuje stalnom praćenju i primeni najnovijih materijala, opreme i tehnologija, počevši od faze projektovanja, i pripreme pa do izvođenja radova. Ovakav pristup rezultirao je i nizom uspešno završenih radova na rekonstrukciji, izgradnji novih stambenih, poslovnih i industrijskih objekata po sistemu "ključ u ruke" i to sa sopstvenim stručnim kadrom i najvećim delom korišćenjem vlastite operative i sredstava za rad.

Sa više od 850 zaposlenih, iskusnim i proverenim inženjerskim i tehničkim kadrom, kvalitetnim monterima termotehničkih, elektro i vodovodnih instalacija, zavarivačima, bravarima i limarima, sa kvalitetnim i opremljenim kancelarijskim, radioničkim i proizvodnim prostorima, savremenim mašinskim i voznim parkom, kao i najsavremenijom kompjuterskom i opremom za mobilne komunikacije, PARTNER INŽENJERING d.o.o. predstavlja pouzdanog partnera spremnog za izazove sve probirljivijeg tržišta.




Vesti