LOGO Beograd


Srednje preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
DRUŠTVO ZA INŽENJERING PROIZVODNJU I PROMET ROBE I USLUGA U OBLASTI TELEKOMUNIKACIJA LOGO DOO BEOGRAD
ADRESA
Živka Davidovića 64A, 11000 Beograd
Odgovorno lice
Bojan Petrović, Sanja Veljković, Jovan Veljković
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Pobede na tenderima
Događaji
Finansije
Filantropija
Saopštenja
Opis delatnosti
LOGO DOO već preko 30 godina ostavlja individualni pečat u srpskom IKT sektoru, kroz usluge konsaltinga, projektovanja, izvođenja radova i održavanja. Posluje po principu “ključ u ruke” i nudi kompletna integrisana rešenja – kada se odlučite za LOGO rešenja nemate potrebe za brojnim dobavljačima i komplikovanim procedurama nabavki jer sve možete naći na jednom mestu! LOGO integrisane usluge podrazumevaju rešenja u sledećim domenima:

Optički sistemi – Fiber Optic Center (FOC)
Kompletna rešenja iz oblasti optičkih mreža, kombinujući sopstvenu proizvodnju i usluge, kao i najkvalitetnije proizvode renomiranih svetskih proizvođača optike. FTTH, FTTA, FITH, rešenja za vojsku, industriju i elektroprivredu.
Usluge koje nudi u FOC-u su: konsalting, projektovanje svih vrsta optičkih mreža, polaganje i uduvavanje optičkih kablova, splajsovanje, merenje i dijagnostika optičkih linkova, uključujući i merenje hromatske i polarizacione disperzije, održavanje i nadzor.

LOGO proizvodnja – izrada prespojnih i preterminisanih optičkih kablova kroz sertifikovan proces po tehnologiji i od repromaterijala švajcarske kompanije Huber+Suhner.

Komunikacioni sistemi
LOGO poseduje više od 20 godina profesionalanog iskustva u projektovanju, implementaciji i održavanju komunikacionih sistema (telefonija, objedinjene komunikacije, gatewayi, IP interfonski sistemi). Svojim klijentima nudi širok asortiman proizvoda u ovoj oblasti, kao i usluge isporuke, montaže, instalacije, održavanje sistema i tehničku podršku. Takođe pruža usluge konsaltinga u oblasti kontrole troškova, optimizacije sistema i odabira provajdera usluga.

Data centri
Planiranje, projektovanje, inženjering, izvođenje radova, nadzor i održavanje data centara. LOGO implementira standarde za "24x365" raspoloživost sistema koji sačinjavaju data centre, računske i server sale, IT i telekomunikaciona čvorišta, centre za nadzor mreža (NOC) i ostale "mission critical" objekte i postrojenja.

Sistemi tehničke zaštite
Zaokruženo i celokupno rešenje tehničke zaštite, od idejnih, glavnih do projekata izvedenog stanja, instalacije, implementacije, puštanja u rad sistema, obuke korisnika, konsaltinga, održavanja i post-instalacione podrške.
- IP video nadzor
- Kontrola pristupa i evidencija radnog vremena
- Stabilni sistemi dojave i gašenja požara
- IP ozvučenja
- IP interfonski sistemi
- Centralizacija i integracija bezbednosnih sistema

LOGO vam nudi:
LOGO je zvaničan konsultant EBRD, u sledećim oblastima: fiber optic, strukturni kablovski i mrežni sistemi, informacione tehnologija, telekomunikacije.

Sertifikati: ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO27001.
Licence:
* Za sisteme tehničke zaštite - L1,L2,L3
* Za obavljanje poslova projektovanja posebnih sistema i mera zaštite od požara
Licence za projektovanje i izvođenje radova - P150E3, P151E3 i P111E3 i I150E3, I151E3, I111E3 i I141E3.

Tehnička podrška kompanije LOGO podrazumeva:
- Instalaciju i održavanje opreme u garantnom i vangarantnom roku
- Edukaciju partnera i korisnika

Vesti