Bagi trans Adrani


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PREVOZ TRGOVINU I USLUGE BAGI-TRANS DOO ADRANI
ADRESA
Adrani 199b, 36000 Kraljevo
Odgovorno lice / Vlasnik
Dejan Lazarević

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
"BAGI TRANS" već 22 godine uspešno snabdeva domaće i inostrano tržište polovnim i novim građevinskim mašinama, rezervnim delovima kao i stručnim konsaltingom vezanim za oblast građevinarstva. Preko hiljadu zadovoljnih kupaca, zadovoljstvo nam je napisati, permanentno i konstantno sarađuje sa nama prilikom nabavke ili servisiranja građevinske mehanizacije. Permanentnom obukom, poslovnim rešenjima i primenom najnovijih znanja iz oblasti građevinske operative firma nastoji da unapredi svoje poslovanje i poslovanje svojih klijenata."BAGI TRANS" je osnovan 1990. godine pod prvobitnim nazivom "BAGGY GRAND LINE" sa namerom da se bavi export - import poslovima sa robom široke potrošnje. Sa početkom ratnih dešavanja na prostorima bivše SFRJ, preduzeće privremeno prestaje sa radom i svoju delatnost nastavlja u Italiji bavivši se prvenstveno međunarodnim transportom, prodajom teretnih vozila i građevinskih mašina.
Godine 1996. ponovo se seli u Srbiju, gde nastavlja da se bavi međunarodnim transportom, prodajom teretnih vozila, radnih i građevinskih mašina. Do 2001. godine posredovali smo u prodaji preko 500 teretnih vozila i mašina.
Septembra 2001. godine vrši se reorganizacija preduzeća, menja ime u "BAGI TRANS" d.o.o. sa sedištem u Kraljevu, počinje da se bavi i međunarodnom špedicijom, posredovanjem u carinskom postupku i spoljno trgovinskom prometu. Godine 2002. u saradnji sa partnerskim firmama, počinje da se bavi uvozom polovnih i oštećenih motornih vozila iz Belgije i Italije.
Na ulazu u Kraljevo iz pravca Čačka u mestu Adrani preduzeće poseduje plac za prodaju pomenutih vozila i mašina na površini od jednog hektara, gde se radnim danima u vremenu od 08 do 17 časova i subotom od 08 do 15 časova mogu pogledati sva vozila i mašine, namenjena prodaji u prijatnom ambijentu i uz stručnu pomoć prodavaca.
''BAGI TRANS '' je deo Evropskog sistema sa najbržom mogućom isporukom i najdelikatnijih rezernih delova i opreme. Jedan od tih lanaca je prošle godine proglašen za najbržeg isporučioca na svetu, a čiji smo, sa ponosom možemo da napišemo, generalni predstavnici za Srbiju i istočnu Evropu. Kreirali smo i neprestano unapređujemo sistem koji obezbeđuje funkcionalan način saniranja svih vrsta kvarova koji našim klijentima pruža sigurnost i pouzdanost u obavljanu svoje delatnosti. Posedujemo ugovore sa najmoćnijim lizing kućama u Evropi, sopstvene kamione za prevoz mašina i opreme i sopstvene carinske agente čime smo dodatno unapredili svoje poslovanje i poslovanje klijenata sa kojima sarađujemo.

Vesti