Flender d.o.o. Subotica


Veliko preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Flender d.o.o. Subotica
ADRESA
Batinska 94, 24000 Subotica
Odgovorno lice
Živko Topalović, Danijela Ivković
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Finansije
Opis delatnosti
Fabrika vetrogeneratora i segmenata statora vetrogeneratora u Subotici u decembru 2020. zvanično je postala Flender d.o.o. Subotica.

Fabrika uspešno posluje u Subotici više od 18 godina. Osnovana je 2003. godine, kao Loher Elektro Subotica, koji je u to vreme bio deo Flender grupe. Nakon toga, 2005. godine, Siemens AG je kupio Flender grupu i tako je i fabrika postala deo Siemens grupe, što je ostala narednih 15 godina.

Tokom godina, fabrika u Subotici imala je brojne uspehe, između ostalih, prošle godine proizveden je i izvežen 25.000-ti vetrogenerator i 35.000-ti segment statora vetrogeneratora.

Svojim proizvodima fabrika aktivno omogućuje stvaranje čiste i održive energije, kao i očuvanje životne sredine. Ovaj novi korak nam daje priliku da još efikasnije doprinosimo tome, pod brendom Winergy. Kombinovanje Flender-ovog postojećeg Winegry portfolia prenosnika snage sa Wind Energy Generation portfoliom vetrogeneratora i segmenata statora vetrogeneratora, kao i razvoj novog proizvoda, nas stavljaju u jedinstvenu poziciju na tržištu i daju nam priliku da nastavimo kao tehnološki lider u vetro-industriji.

Sada je Flender d.o.o. Subotica nezavisna kompanija na srpskom tržištu, deo Winergy grupe u okviru kompanije Flender.

Vesti