YNS REKSAN REKOR Hidrolik Makine İmalat San. Ve Tic. Ltd. Şti


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
YNS REKSAN REKOR Hidrolik Makine İmalat San. Ve Tic. Ltd. Şti
ADRESA
1.O.S.B. Erkunt Caddesi 10, 06935 Sincan Ankara, TÜRKİYE
Odgovorno lice
Yunus Meral

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Opis delatnosti
INS Reksan Rekor je mala kompanija osnovana od strane kompanije Iunus Meral u julu 2017. godine, a nalazi se upodručju 1. OSB / Ankara.
Proizvodimo hidraulične fitinge, spojnice, šipke, matice, navrtke, čepove, prirubnice i neke specijalne učvršćivače sa širokim asortimanom i skladištem u potpunosti na raspolaganju spremnim artiklima za isporuku na tržište. S druge strane, imamo kupce iz poljoprivredne industrije, koji radimo kao proizvođači. Naša kompanija proizvodi orijentisanu proizvodnju prema kupcima OEM.
Cilj nam je da stvorimo partnerstvo sa našim kupcima, imajući to u vidu, postigli smo Sistem upravljanja kvalitetom koji je sertifikovan po UNI EN ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001 standardima.
Naši principi proizvodnje su zadovoljstvo korisnika, ukupno upravljanje kvalitetom, rad i sigurnost radnika. Naš prioritet su zdravlje i bezbednost radnika tokom proizvodnog procesa. I bezbednost i kvaliteta rada usmereni su na analizu rizika, planove rada i obuke zaposlenih. A rezultat kvalitetne izrade je sigurnost proizvoda. Takođe INS Reksan Rekor u svom proizvodnom pogonu implementira sve ekološke aplikacije.
Naša proizvodnja se uglavnom zasniva na sistemu višestrukih vretena za okretanje mašina povezanim sa automatskim utovarivačima čeličnih šipki i CNC mašinama za okretanje opremljenim automatskim utovarivačima. Naše sirovine su kontrolisane i obeležene nakon prve kontrole. Naši inženjeri sa tehničkim osobljem kontroliraju sve procese kalibriranom opremom. Imamo i vlastiti pogon za premazivanje koji se nalazi u Ivoksanu / Ankari koji uglavnom proizvodi galvanizaciju, prevlaku cinka i fosfatizaciju.