Nissal doo Sremska Mitrovica u stečaju - u stečaju


Mikro preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PREDUZEĆE ZA PRERADU ALUMINIJUMA NISSAL DOO SREMSKA MITROVICA - U STEČAJU - u stečaju
ADRESA
Promenada BB, 22000 Sremska Mitrovica
Odgovorno lice
Vesna Vuković
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
Kompanija Nissal a.d. je fabrika sa najdužom tradicijom i ugledom lidera u proizvodnji i preradi aluminijuma i aluminijumskih legura na teritoriji Srbije.

2003. godine je okončan proces privatizacije i otpočet je sveobuhvatni ciklus investicija i modernizacije. Inicirane su radikalne promene na organizacionom, tehnološkom i kadrovskom planu.

Izgrađena je nova hala sa postrojenjem za plastifikaciju aluminijuma u ovom delu Evrope, sa znakom kvaliteta QALICOAT. Završena je potpuna rekonstrukcija pogona za eloksažu u cilju dobijanja znaka kvaliteta QUALANOD.

Proizvodi širok asortiman proizvoda od aluminijuma i aluminijumskih legura u formi poluproizvoda:
profile, žice, šipke, cevi, aluminijumsku stolariju,solarne kolektore, kioske, pijačne i ulične tezge, telefonske govornice, rasvetne stubove, reklamne panoe, konzole za elektrodistribuciju, elemente za pneumatiku, duvansku, farmaceutsku i procesnu industriju, cevni sistemi za navodnjavanje, panelne radijatore, komponente za mašinogradnju, vagonogradnju, belu tehniku, automobilsku i elektroindustriju, elemente okova za građevinsku bravariju, alate za probijanje...

Vesti