Škola roditeljstva Nada Lazić Beograd


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Škola roditeljstva Nada Lazić Beograd
ADRESA
Majdan-Kozjačka 3-5

Ustanova kulture Parobrod-Kapetan-Mišina 6a, 11000 Beograd

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Filantropija
Opis delatnosti
Program predavanja Škole roditeljstva Nada Lazić, prati razvoj deteta od začeća do navršene treće godine. Škola roditeljstva traje četiri nedelje, predavanja se održavaju tri puta nedeljno i besplatna su za sve polaznike.

Škola je namenjena je mladim roditeljima a pre svega trudnicama, ali predavanja mogu ravnopravno pohađati i njihovi partneri. U Školi roditeljstva dobiće dragocene savete o jedinstvenom životnom iskustvu za koje ih niko nije pripremao – roditeljstvu.

Tim stručnjaka u Školi pomoći će mladom paru da na pravilan način prevaziđe probleme sa kojima se većina mladih roditelja susreće.
Na predavanjima i radionicama polaznici mogu saznati sve o zdravim načinima za održavanje trudnoće, fiziologiji trudnoće kroz trimestre, pripremi za porođaj, porođaju, značaju majčinog mleka i dojenja, laktaciji, matičnim ćelijama, periodu nakon rođenja koji nazivamo babinje, odgajanju i nezi novorođenčeta, emotivnom razvoju bebe od prvog dana, promenama koje roditeljstvo unosi u brak i još mnogo toga. Angažovali smo tim lekara – pedijatara, defektologa, terapeuta, psihologa, stomatologa i drugih stručnjaka čije iskustvo i znanje pomažu polaznicima da izgrade svoj put ka stvaranju zdrave porodice.

Vesti