Razvojna agencija Vojvodine Novi Sad


Mikro preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Razvojna agencija Vojvodine Novi Sad
ADRESA
Stražilovska 4, 21000 Novi Sad
Odgovorno lice
Nikola Žeželj

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Plan nabavke
Isporučioci
Događaji
Finansije
Galerije
Saopštenja
Opis delatnosti
Razvojna agencija Vojvodine – RAV je osnovana je pod okriljem Pokrajinske vlade, sa ciljem da pruža podršku sprovođenju razvojne, poljoprivredne i politike ruralnog razvoja Vojvodine.

Naš posao je da podstičemo priliv stranih i domaćih investicija i pružamo profesionalne usluge kompanijama koje investiraju u Vojvodinu, da analiziramo privredne potencijale i postojeće resurse, da kreiramo predlog mera za podršku razvoja privrede, poljoprivrede, energetike, turizma i ruralnog razvoja - sa posebnim akcentom na inovacije i tehnološki razvoj.

Aktivnosti sprovodimo kroz četiri sektora:

Sektor za strategijska istraživanja, razvoj i inovacionu politiku
Sektor za podršku investicija
Sektor za međunarodne i domaće fondove u funkciji razvoja Vojvodine
Sektor za promociju.

-Sektor za strateška istraživanja, razvoj i inovacionu politiku će istraživati i analizirati poslovnu klimu u Vojvodini, na osnovu kojih će se kreirati predlog mera podrške za razvoj privrede, poljoprivrede, energetike, turizma i ruralnog razvoja, sa posebnim akcentom na inovacije i tehnološki razvoj.

-Sektor za podršku investicija će davati stručnu savetodavnu podršku postojećim domaćim i stranim investitorima, generisaće nove upite investitora, povezivaće domaće sa stranim kompanijama i raditi na poboljšanju kvaliteta baze dobavljača, pružaće podršku poslovnim inkubatorima.

-Sektor za međunarodne i domaće fondove u funkciji razvoja Vojvodine će koordinisati davanje budžetskih subvencija na svim nivoima kako bi se one što efikasnije koristile, i pronalaziće sva raspoloživa finansijska sredstva iz međunarodnih fondova.

-Sektor za promociju će predstavljati Vojvodinu domaćoj i svetskoj javnosti kao region koji investitorima nudi dobru radnu snagu, kvalitet, sigurnost, u koji veliki svetski brendovi sa razlogom ulažu i u njemu ostaju.