Consilio d.o.o. Beograd-Novi Beograd


Mikro preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Consilio d.o.o. Beograd-Novi Beograd
ADRESA
Bulevar Mihajla Pupina 10i vp27(YBC), 11070 Novi Beograd
Odgovorno lice
Marija Kreka
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Finansije
Opis delatnosti
Sa višegodišnjim iskustvom u oblasti računovodstvenih i informatičkih poslova,pomoći ćemo Vam da vodite svoje preduzeće na pravi način. Odlikuju nas kvalitet, tačnost, požrtvovanost i strpljenje, pa stoga nudimo usluge koje će, na najviši mogući način, zadovoljiti potrebe klijenta. Posedujemo stručan kadar, koji je svoje radno iskustvo stekao u dugogodišnjem radu u računovodstvenom i informatičkom sektoru. Kadrovi nam se konstantno usavršavaju i prate promene i stanje na tržištu i okruženju, a sve to kako bismo postigli najviši mogući nivo efikasnosti poslovanja firme. "Ciljevi su snovi sa akcijom" je naša poslovna politika, kojom zadovoljavamo potrebe i ciljeve naših klijenata.

Consilio d.o.o. je u mogućnosti da Vam ponudi različite oblike saradnje da bi Vaš računarski sistem, tokom rada, bio maksimalno funkcionalan i uspršan, kao i više načina održavanja opreme i profesionalno servisiranje.

Takođe, usled konstantnog razvoja tehnologije i padom cena opreme, koja je postala dostupna širokim masama, video nadzor, kao način zaštite i prevencije, ostvaruje veliki napredak.

Naša firma Vam može pomoći oko primene video nadzora, koji može poslužiti za različite situacije, od kontrole i nadzora radnika, do prevencije krađe i drugih prestupa.