Wellness code one d.o.o. Beograd


Mikro preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
WELLNESS CODE ONE DOO BEOGRAD (VOŽDOVAC)
ADRESA
Mirče Aceva 25, 11000 Beograd
Odgovorno lice / Vlasnik
Dragan Runjevac

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Finansije
Opis delatnosti
Kompanija "La Dorica" je porodična firma, osnovana pre 20 godina, koja veoma uspešno posluje u oblasti opremanja objekata u turističkoj industriji. Predstavnci smo najboljih svetskih proizvođača iz oblasti kozmetike, tekstila i sitnog inventara neophodnih za jedan savremen i moderan hotel. Osim Srbije imamo i predstavništva u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Kompanija učestvuje u opremanju i snadbevanju preko 70% hotela, medicinskih ustanova i spa & wellness centara.

Naš početak bazirao se na prodaji kozmetike za hotele, po čemu smo nadaleko poznati. Danas paleta proizvoda koju imamo u ponudi je daleko veća i našu delatnost smo proširili na opremanje hotela svim neophodnim proizvodima. Zastupnici smo najboljih italijanskih, nemačkih i švajcarskih kompanija za proizvodnju kozmetike, tekstila i hotelske opreme. Reputaciju kompanije grade zadovoljni kupci, izuzetan kadar, kvalitetan uslužni servis, tržišno konkurentne cene, ali pre svega kvalitet proizvoda. U opremanju posebno vodimo računa o važećim propisima i zahtevnim HACCP standardima, individualnim zahtevima klijenata i aktuelnim trendovima.

U okviru naše kompanije postoji firma “Welllness Code One” koja se bavi opremanjem spa i wellness centara, kao i izdavanjem prvog srpskog wellness magazina “Spa & Wellness”.

Sa iskustvom dugim dve decenije, La Dorica je u mogućnosti da Vam pruži pravi oslonac i istinsko rešenje.