Creative web Beograd


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
MARIN BAŠTIĆ PR DIZAJN I PROGRAMIRANJE CREATIVE WEB BEOGRAD
ADRESA
Branka Šljivića 7, 11070 Beograd (Zvezdara)
Odgovorno lice
Marin Baštić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Finansije
Opis delatnosti
Izrada sajta

Naše višegodišnje iskustvo u oblasti grafičkog dizajna kao i konstantno upoznavanje sa novim trendovima i svetskim standardima, omogućuje nam da klijentima ponudimo profesionalnu uslugu i kvalitetna rešenja. Prilikom izrade svakog projekta trudimo se da zajedno sa klijentom, koji aktivno učestvuje, dođemo do najboljeg mogućeg rešenja kako u dizajnerskom tako i funkcionalnom smislu.
Za naše klijente nudimo kompletnu uslugu, što znači da se mi briemo o svemu, od dizajna loga i web dizajna, programiranja sajta i optimizacije pa do hostinga i održavanja. Pogledajte naš portfolio !

Optimizacija sajta

Optimizacija sajta je završna faza jednog kompletnog web sajta. Ona je složen i kompleksan proces, sa ciljem što boljeg rangiranja web sajta na svetskim pretražvačima (Google, Yahoo, Msn..).
Kako Google predstavlja 95% svih poseta, stoga se može konstatovati da ukoliko Vas nema na Googlu, skoro i da ne postojite na Internetu.
Sajtovi koji su visoko rangirani dobijaju, zahvaljujući tome ogroman broj poseta. Ukoliko imate online prodavnicu proizvoda ili usluga ili jednostavno želite da popularizujete svoj sajt, optimizacija za Google i ostale pretraživače je bez sumnje najbolji način da potrošite marketing budžet.
Proces optimizacije traje par meseci, pri čemu se optimalni rezultati postižu nakon 3 meseca, u zavisnosti od kompleksnosti i broja ključnih reči. Postignut rejting je neophodno stalno održavati pa se ovaj proces smatra kontinuelnim i predstavlja redovnu aktivnost pri održavanju sajta, ali je višestruko isplatljiviji od bilo kog drugog načina reklamiranja i smatra se investicijom u vaš biznis.

Internet marketing

Creative pruža i usluge za vođenje Pay Per Click kampanja. Vođenje kampanja podrazumeva kompletnu uslugu od razvoja strategije, osmišljavanja i izrade multimedijalnih oglasa, optimizaciju kampanje – (dnevno ažuriranje ponuda u skladu sa trendovima na tržištu radi smanjenja troškova i povećanja efekta uloženog budžeta) a po završetku kampanje pružamo Vam analizu o ostvarenim efektima i postignutim rezultatima kao i preporuku za dalji nastup na tržištu. Mreže koje koristimo: Google AdWords, Etarget, Facebook.

Hosting

Od juna 2008 god. Creative je zakupio servere u Nemačkoj i Švedskoj i u našu uslugu uvrstili smo i hosting usluge. Za sve naše klijente obezbedili smo BESPLATAN HOSTING I DOMEN za prvu godinu.
Da bi gotov web sajt bio dostupan i zaštićen od eventualnih zlonamernih pristupa potrebno ga je smestiti (hostovati) na udaljene računare (servere) visokih performansi. Na našim serverima moguće je hostovati sajtove i pod Microsoft-om što podrazumeva ASP.NET 3.5 i MSSQL Server Databases, kao i Linuxom (PHP i MySQL Databases).