Smokvica d.o.o. Beograd


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
SMOKVICA DOO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
ADRESA
Omladinskih Brigada 90a, 11000 Beograd
Odgovorno lice
Luis Manuel Velasco Vidaurri
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Finansije
Opis delatnosti
Cafe · Breakfast & Brunch Restaurant · Bed and Breakfast

Lokacije:

Kralja Petra: U srcu Beograda, Smokvica Kralja Petra letnja terasa koja nudi odličan izbor kvalitetne hrane, brze usluge, najboljih koktela u gradu i opuštajuće atmosfere. Otvorena od 09h-00h svim danima u nedelji.

Airport City na Novom Beogradu: Smokvica Airport City je restoran koji nudi hranu kao iz bistroa sa velikim izborom dnevnih specijaliteta za sve sladokusce isporučene u najkraćem roku, kako biste mogli da ručate i nastavite sa svojim dnevnim obavezama. Otvorena je od 08h-20h.

Smokvica Ada: locirana na Adi Ciganliji, Smokvica Ada vam daje osećaj da ste daleko od grada. Ambijent je morski, sa pogledom na jezero i prostranom baštom sa ležaljkama na samoj plaži.

Smokvica Molerova: Smokvica Molerova je smeštena u Vračarskoj vili, udaljenoj samo par minuta od centra grada. Pridružite se lokalcima uz jutarnju kafu i novine ili provedite vaše zimsko prepodne uz čašu vina pored kamina. Smokvica je tu da vam pruži dobru hranu, prijatnu atmosferu odličan izbor koktela koji će doprineti vašem doživljaju Beograda-grada koji ne spava.

Smokvica Bed & Breakfast (Molerova)- U ponudi je 8 smeštajnih jedinica dizajniranih za kompletan užitak: individualni pristup, personalizovana usluga, noćenje sa doručkom u autentičnoj scenografiji urbanog jezgra grada.

Vesti