Iron Mountain d.o.o. Beograd


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
IRON MOUNTAIN DOO, BEOGRAD (ZEMUN)
ADRESA
Treća logistička 1, 22304 Novi Banovci
Odgovorno lice
Jelena Čakalovska, Cristian Bilan

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
Iron Mountain pomaže organizacijama da smanje neefikasnost, rizike i troškove u vezi sa upravljanjem njihovim fizičkim i digitalnim informacijama.

Rešenja za upravljanje informacijama će omogućiti kompaniji ili organizaciji da zaštiti i optimizuje svoje informacije, svoje poslovanje i da obezbedi odgovarajući oporavak posle nesreće, usaglašenost sa zakonskom regulativom.

Osnovan 1951. godine, Iron Mountain upravlja bilionima informacija, uključujući poslovnu dokumentaciju, elektronska dokumenta, medicinska dosijea, elektronsku poštu i drugu dokumentaciju za organizacije širom sveta.

Organizacije iz svih oblasti i sektora, svih veličina, uključujući više od 95% Fortune 1000 i preko 85% FTSE 100 kompanija, angažuje Iron Mountain za svog partnera iz oblasti upravljanja informacijama.

Iron Mountain čuva neke od svetski najvrednijih istorijskih artefakata, kulturnih dobara, poslovne dokumentacije i medicinskih dokumenata. Da bismo propisno zaštitili dokumentaciju i obezbedili informacije, upošljavamo preko 21.000 stručnjaka širom sveta i održavamo infrastrukturu koja uključuje više od 1000 objekata, 10 elektronskih centara i 3.500 vozila.