TPA Porezi i računovodstvo d.o.o.Beograd


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
TPA POREZI I RAČUNOVODSTVO DOO BEOGRAD (STARI GRAD)
ADRESA
Makedonska 30, 11000 Beograd
Odgovorno lice
Bojan Žepinić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Događaji
Finansije
Saopštenja
Opis delatnosti
Poresko savetovanje
TPA je najveća konsultantska kuća iz oblasti poreskog savetovanja u Austriji i među najjačim u Srbiji. Kvalitetno savetovanje na području poreskih pitanja zahteva detaljno poznavanje pravnih propisa, kao i sposobnost tačne procene situacije i potreba klijenata. Naši poreski savetnici sposobni su da dovoljno rano identifikuju poreske rizike i mogućnosti za poresku optimizaciju, i na taj način svojim klijentima pruže visokoprofesionalne usluge.

Računovodstvo
Za privredna društva postaje sve značajnije da svoje kapacitete usmere na razvijanje svoje osnovne delatnosti – a u mnogim slučajevima računovodstvo nije jedna od njih. Za takva društva usluga eksternog računovodstva omogućava štednju energije i kapaciteta.

Revizija
Osim revizija i pregleda godišnjih finansijskih izveštaja, TPA Revizija vam nudi i ostale usluge revizije za posebne namene i ostale usluge uveravanja, kao i stručno znanje u oblasti poslovnog savetovanja i međunarodnog računovodstva (MSIF/MSFI za MSP).

Poslovno savetovanje
Kada pružamo savetodavne usluge, naš fokus je da postignemo ostvarive pogodnosti za svoje klijente. Da bi se firma uspešno nosila sa svim izazovima sa kojima se suočava, bez obzira na njenu veličinu, prateći i transparentan program razvoja je od ključnog značaja za nas.

Vesti